"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: «Φιλάνθρωποι» με ξένες τσέπες

Σωστή, δίκαιη και επιβεβλημένη η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια.  


Το γεγονός ότι μέσα σ' αυτά τα κτίρια βρέθηκαν τόσοι πολλοί λαθρομετανάστες, που... προστατεύονταν από «αλληλέγγυους», ΜΚΟ και ομάδες «ανθρωπιστικού ακτιβισμού», δείχνει την έκταση που έχει πάρει η παγκόσμια μπίζνα του εποικισμού των δυτικών χωρών από ισλαμιστές.

 
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτοι που ξεσηκώθηκαν εναντίον αυτής της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. ήταν όσοι καλοταΐζονται από τη φάμπρικα του εποικισμού. 


Αυτό ήταν αναμενόμενο. Κανείς δεν θέλει να χάνει μια τόσο σημαντική πηγή εισοδήματος - αν δεν έχει νόμιμο και σοβαρό τρόπο να βιοπορίζεται. Επίσης, προέβησαν σε πύρινες δηλώσεις καταδίκης της «ρατσιστικής» και «ανάλγητης» επιχείρησης «ξεσπιτώματος» των μεταναστών όσοι θέλουν να υποδύονται τους φιλάνθρωπους - αλλά με έξοδα των άλλων, όχι δικά τους.

 

Οι «φιλάνθρωποι» με τις τσέπες και τα σπίτια των άλλων δεν παίρνουν κανέναν ξένο στο σπίτι τους για να τον στεγάσουν και να τον φροντίσουν, αλλά απαιτούν να χάνουν συμπολίτες τους τις δικές τους περιουσίες για να ικανοποιούν οι ίδιοι τις διεθνιστικές φαντασιώσεις τους. 


Αν ήταν ειλικρινείς στις προθέσεις τους όλοι τούτοι οι τζαμπατζήδες της καλοσύνης, θα είχαν ήδη βάλει συνδικαιούχους στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους πολλούς δυστυχισμένους, χρεοκοπημένους πένητες συμπολίτες μας.

 

Ομως, δεν το κάνουν. Απαιτούν να τους ταΐζει το κράτος (δηλαδή όλοι οι φορολογούμενοι) και να στεγάζονται στα σπίτια των άλλων. 


Μόλις γίνει το «λάθος» να εφαρμοστεί ο νόμος -η μοναδική ασπίδα προστασίας των Ελληνων- οι «φιλάνθρωποι» -με τις τσέπες και τα σπίτια των άλλων- κραυγάζουν εν χορώ τη λέξη «ρατσισμός».
 

Ολοι τούτοι δεν πείθουν κανέναν εχέφρονα, διότι το άκυρο και το ανυπόληπτο των αντιλήψεών τους έχει εκδηλωθεί και με το προσωπικό τους παράδειγμα.
 


Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι...


 ήδη από χθες έχει εκδηλωθεί μαζική παραγωγή ψευδών ειδήσεων, προς άγραν συναισθηματισμού. Κυκλοφορούν φωτογραφίες με «ξεσπιτωμένα» μεταναστόπουλα που φορούν... μακρυμάνικα. Αυτές προέρχονται από εκκένωση του... καταυλισμού στην πλατεία Συντάγματος, η οποία δημιουργήθηκε λόγω της εκκένωσης καταλήψεων στα Εξάρχεια επί... ΣΥΡΙΖΑ.
 


Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: