"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Πανέτοιμη η ενδοεπικοινωνία με κυπελάκια και σπάγκο για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών



Ενα πολύπλοκο σύστημα από σπάγκους που στην άκρη τους θα είναι δεμένα πλαστικά κυπελάκια για να επικοινωνούν οι εκπρόσωποι των υποψήφιων καναλαρχών με όποιον τους μιλάει και διασφαλίζει με τον πιο σύγχρονο τρόπο την μυστικότητα της διαδικασίας δοκιμάστηκε σήμερα κατά την «πρόβα τζενεράλε» του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.


Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης, στο γραφείο της οποίας θα εγκατασταθούν οι τελικοί κριτές του αποτελέσματος, κάποιες επιπλοκές που προκλήθηκαν από ανεπιθύμητους κόμπους στους σπάγκους, ξεπεράστηκαν με την έγκαιρη παρέμβαση των μηχανικών της υπηρεσίας.


Αντιδράσεις επίσης υπήρξαν από εκπροσώπους των καναλιών της διαπλοκής καθώς δεν ήθελαν να κολλήσουν τελείως το στόμα τους στο κυπελάκι επικαλούμενοι αδυναμία, με αποτέλεσμα να ακούγονται και να χαλάνε την διαδικασία. 


Πάντως όπως έγινε γνωστό από πηγές του Μαξίμου, η συμπεριφορά τους αυτή έχει καταγραφεί και θα επιφέρει συνέπειες.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: