"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Ο Γιώργος Κυρίτσης έκανε κατάληψη στο Στάνφορντ για να μάθει την «Αυγή» στους φοιτητές

Με προεξάρχοντα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη της κυβέρνησης ξεκίνησαν κινητοποιήσεις σε ξένα πανεπιστήμια προκειμένου να ενημερώσουν τους έλληνες - αλλά και τους ξένους - σπουδαστές για την εφημερίδα της Αριστεράς και για την ταύτιση της καριέρας με τη χολέρα





Φαίνεται ότι η άγνοια της Κατερίνας Στεφανίδη για την ύπαρξη της εφημερίδας «Αυγή» προβλημάτισε τις κυβερνητικές επιτροπές για την παιδεία σχετικά με την ποιότητα της αγωνιστικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι έλληνες φοιτητές του εξωτερικού.



Θέλοντας λοιπόν να αποφύγουν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον δεδομένου ότι όλο και περισσότεροι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων σκοπεύουν να φύγουν στο εξωτερικό, αποφάσισαν να χτυπήσουν το πρόβλημα της «φυγής μυαλών» στη ρίζα του!




Και επειδή όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ, ξεκίνησαν εκστρατεία ενημέρωσης στη ρίζα του κακού. Μπροστά στον κίνδυνο δηλαδή να γίνουν οι φοιτητές του εξωτερικού «μενουμευρώπηδες» και νεοφιλελεύθεροι και καριερίστες, προσπαθούν να μεταφέρουν τα προτερήματα των ελληνικών πανεπιστημίων και εκτός.


Ηδη η αρχή έγινε με ταυτόχρονες καταλήψεις μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Αμερικής, όπου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν αιφνιδιαστικά τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια, διέκοψαν το μάθημα, κόλλησαν αφίσες με ιστορικά πρωτοσέλιδα της «Αυγής» και άρχισαν να εξηγούν στους φοιτητές την ιστορία της εφημερίδας.


Μάλιστα όπως αποκάλυψαν οι καταλήψεις θα συνεχιστούν προκειμένου οι έλληνες φοιτητές να ενημερωθούν επίσης και για τα θέματα καριέρας (που είναι χολέρα όπως είπαμε…) και για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ (το έλλειμμα που είναι μικρότερο στην καρδιά μας…») που έχει προκύψει και γενικά για όποιο θέμα οφείλει κάθε Έλληνας να παίρνει θέση αφού πρώτα μάθει καλά τις κυβερνητικές θέσεις.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: