"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ στο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε επίσημη ταυτότητα στον εθνικό μας μπουχέσα για το Συνέδριο (Εικόνα)

Ως εκπρόσωπος της συνιστώσας των «ειδώλων» του κόμματος, θα παραστεί ο πρώην Πρωθυπουργός και νυν άρχων δυσαρεστημένων «κύκλων», στις εργασίες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο
Η εικόνα που διέρρευσε με υπερηφάνεια η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει αμφισβήτηση. Η από καιρό φημολογούμενη αδελφική σχέση του «καραμανλικού» Στρατοπέδου με το κυβερνών κόμμα και τα στελέχη του επισημοποιείται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.


Συγκεκριμένα ο Κώστας Καραμανλής κατέχει την ταυτότητα συνέδρου με τον αριθμό 0002, αμέσως δηλαδή μετά τον Αλέξη Τσίπρα που έχει τον αριθμό 0001 και κυκλοφόρησε από κύκλους της Κουμουνδούρου προκαλώντας αναταραχή στα social media.


Η παρουσία του «κυκλούχου» πρώην Πρωθυπουργού στο κρίσιμο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να διαμορφώσει μια νέα συμμαχία στο χώρο της «αριστεροδεξιάς» καθώς οι σιωπηλές παρεμβάσεις του αναμένεται να προκαλέσουν σάλο.


Κύκλοι του Κώστα Καραμανλή δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις και υπόσχονται ότι οι εκφράσεις που θα παίρνει ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων θα είναι ιδιαίτερα εύγλωττες.


Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον μοναδικό σύμμαχό τους ύστερα από το μπαράζ των αντικαραμανλικών δημοσιευμάτων για την υπόθεση του ελλείμματος. Δημοσιεύματα που ως γνωστόν τους οδήγησαν σε ρεκόρ «δυσαρέσκειας».(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: