"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ: «Αδιευκρίνιστα κίνητρα» = Τζιχάντ . Tί δεν καταλαβαίνεις?

Φαίνεται σκύλος. Γαβγίζει σαν σκύλος. Τι είναι; Για την πολιτική ορθότητα είναι οτιδήποτε εκτός από σκύλος




Θα ήταν ωραίο ανέκδοτο και θα κάναμε πολύ γούστο αν το διαβάζαμε σε σενάριο του θεάτρου του παραλόγου, αλλά είναι πραγματικό, μακάβριο και δεν βγάζει γέλιο. Ο λόγος για τη φράση «αδιευκρίνιστα κίνητρα» που χρησιμοποιείται οποτεδήποτε ισλαμιστής πραγματοποιεί τρομοκρατική επίθεση σε ευρωπαϊκό ή αμερικανικό έδαφος.

 
Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί των άχρηστων κυβερνήσεων που διαλύουν τον δυτικό πολιτισμό τρέμουν μόνο ένα πράγμα: την αλήθεια.  


Μόνο η αποκάλυψη της αλήθειας, με ακριβή, ωμό, απροσχημάτιστο τρόπο μπορεί να σώσει τις χώρες, τις κοινωνίες, τα όσια και τα ιερά μας από την ισλαμική θεομηνία που πλήττει εδώ και χρόνια τα εδάφη μας. «Γνώσεσθε ταν αλήθειαν, και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς» διαβάζουμε στο Κατά Ιωάννην (η, 32).

 
Μόνο η αλήθεια ελευθερώνει τα πρόσωπα και τις συλλογικότητες και μόνο το ψέμα και οι πολιτικές... ορθότητες μπορούν να διατηρήσουν στην εξουσία φαύλους μηχανισμούς που στήθηκαν από πρόσωπα τα οποία δεν δίνουν δεκάρα για τις αξίες και τις πατρίδες τους.

 
Οποτε κάποιος ισλαμιστής με μουσάκλα, σαγιονάρες, φεσάκι, κελεμπία και ζωσμένος με εκρηκτικά ή κραδαίνοντας χαντζάρα σκορπίζει τον θάνατο σε πόλεις και χωριά της Ευρώπης, αλαλάζοντας το όνομα του θεού του, οι «ειδικοί» αναρωτιούνται για τα κίνητρα του δράστη.

 
Τα πρώτα δελτία ειδήσεων, σχεδόν πάντοτε, πριν καν αναφέρουν τα γεγονότα που αφορούν επίθεση «πιστού» εναντίον «απίστων», επικεντρώνουν στα πάντα εκτός από την ουσία. Ηταν άνεργος, του έκοψαν το επίδομα, τον παράτησε η γυναίκα του, του χάλασε το βίντεο, όλα μπορεί να έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του να κόψει λαιμούς περαστικών εκτός από τη θρησκεία του.

 
Κι όμως...
 η θρησκεία είναι το Α και το Ω σε αυτές τις υποθέσεις. Και τα γεγονότα είναι «ομιλητικά» επειδή ο αριθμός τους πλέον είναι τεράστιος.
 
 
Κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε κάθε χώρα όλο και κάποιος ισλαμιστής βρίσκει «αδιευκρίνιστα κίνητρα» για να προκαλέσει εκατόμβες.
 

Πάντως, οι λαοί έχουν ευκρινέστατα κίνητρα για να σταματήσουν να ανέχονται όσους λένε τέτοιες κολοσσιαίες ανοησίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: