"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ στην ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Οι πιλότοι της Τουρκίας , οι πολίτες της Ελλάδας και ο εθνικός τους τσαρλατάνος που ενώ εν μπορεί να υπερασπιστεί ένα δικό του tweet, θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του "εξυπνότερου λαού του κόσμου" !!!


Το ξέρουν πλέον μέχρι και τα… σπουργίτια πως με τα τιτιβίσματα στο twitter δεν κάνεις πλάκα, αλλά δημόσια δήλωση. Και εννοείται πως οι 140 χαρακτήρες ενός tweet αποκτούν βαρύνουσα σημασία αν είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας.
 

Το tweet του πρωθυπουργού για τους «νευρικούς πιλότους της Τουρκίας» μού άρεσε. Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να γνωρίζει ότι θα προκαλέσει την αντίδραση Νταβούτογλου.  


Καλύτερα, όμως, θα ήταν να μην το είχε γράψει, παρά να το αποσύρει επειδή ο πρωθυπουργός της γείτονος εκνευρίστηκε.
 

Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να υπερασπιστεί ένα δικό του tweet, πώς θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών; 


Απέναντι στην τρόικα, την Τουρκία ή οποιονδήποτε άλλον «εχθρό» προκύψει…
 

Αλλά αν ακολουθήσετε το λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο twitter θα διαβάσετε πόσα από εκείνα που υποσχόταν έγιναν καπνός…
«Δεν πρέπει να επανέλθουν εκείνοι που υπέγραφαν ό,τι τους έλεγαν οι δανειστές. Θα αμβλύνουμε τη φορολογική επιβάρυνση με παρεμβάσεις για την προστασία των αγροτών. Δώσαμε τη μάχη να διατηρηθούν οι συντάξεις. Στο ασφαλιστικό θα γίνει συνολική μεταρρύθμιση με κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι απάτη η δήθεν εθνική ενότητα που επικαλούνται. Δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας»!
 

Τα tweets, όπως όλα τα γραπτά, μένουν


«Ευτυχώς που... 
οι πολίτες της Ελλάδας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι πιλότοι της Τουρκίας γιατί θα είχαν… καταρρίψει την κυβέρνηση χωρίς προειδοποίηση».


Ετσι δεν είναι, κύριε πρωθυπουργέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: