"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Να έρθει και ο Ριχάρδος στην εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια !!!


Τον Τζορτζ Σόρος. Αν είναι δυνατόν να συζητάμε τέτοια πράγματα και να μην φωνάζουμε τον αρχιτοκογλύφο του παγκόσμιου καπιταλιστικού (και σιωνιστικού) συστήματος. Αλλά και τον Σώρρα με τα 500 δισ. δολάρια.  

Είναι τυχαίο που μοιάζουν τα ονόματα; Σόρος και Σώρρας;

Το προεδρείο της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, όποιοι και αν είναι, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Αυτοί ήξεραν τι ετοιμάζεται από την εποχή που ο Κίσινγκερ περιέγραψε το σχέδιο καθυποταγής του ελληνικού λαού.

Και τον Ίρβιν Γιάλομ, να μας πει για τις αυτοκτονίες. Μπα, καλύτερα όχι τον Γιάλομ, είναι Εβραίος. Θέλουμε έναν ανεξάρτητο ψυχίατρο με ελληνορθόδοξα φρονήματα. Θα μας εξηγήσει και τι συνέβη και σταμάτησαν οι αυτοκτονίες μετά τις 25 Ιανουαρίου. Και έναν ηθοποιό. Να διαβάσει σημειώματα που άφησαν αυτόχειρες.

Εντάξει, να κληθούν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα και οι Γιατροί του Κόσμου για την ανθρωπιστική κρίση.  

Ξεχάσαμε, όμως, τους άστεγους. Θέλουμε και έναν αξιωματικό των ΜΑΤ, από την εποχή που έδερναν.

Ας έρθει και ένας ψυχολόγος, να μας δείξει πώς επιβαρύνθηκαν οι προσωπικές σχέσεις. Το γραφείο συνοικεσίων «Λούης» πρέπει να έχει στατιστικά για τα προξενιά που χάλασαν.  

Οι Δήμοι δεν διαθέτουν στοιχεία για την αύξηση των διαζυγίων; Μπα, όχι, τα διαζύγια δεν αυξήθηκαν γιατί δεν ρισκάρεις να ζήσεις μόνος σου σε τέτοιους καιρούς. Να το δούμε αλλιώς: αυξήθηκαν οι καταγγελίες κακοποίησης γυναικών;

Να φέρουμε και αυτόν που βγαίνει και διαφημίζει τα ενεχυροδανειστήρια. Ναι, τον Ριχάρδο, που αγοράζει σε τιμή κοσμήματος, «όχι απλά χρυσού». Πόσα δόντια και πόσες βέρες έλιωσε στα καζάνια για να στείλει τον χρυσό μας στη Γερμανία;  

Ο Καζάκης. Και τον Καζάκο, για λαϊκά δικαστήρια στην Πλατεία

Συμφωνώ για: 
Κλ. Ρέγκλινγκ, Πίτερ Σπίγκελ, Χ. Ράιχενμπαχ, Γ. Φούχτελ. Να βάλουμε και Τζ. Κ. Ρόουλινκ. Και την Αγία Βαρβάρα που τόσα έχει ακούσει αυτές τις μέρες. 

Θέλουν ευλογία οι αγώνες.

Στο πεδίο των σχολίων σημειώστε ποιους θα θέλατε να δείτε ως μάρτυρες στην εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια, τα οποία κατά την κυρίαρχη αφήγηση προκάλεσαν την κρίση και δεν ήταν αποτέλεσμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: