"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Νέο τελικό, με νίκη της Αργεντινής, θα μεταδώσει απόψε η Νέριτ!

Πυρετωδώς εργάζονται από το πρωί, οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι της Δημόσιας Τηλεόρασης, προκειμένου να ετοιμάσουν μια νέα εκδοχή του τελικού του Mundial, όπου θα χάνει η Γερμανία, σύμφωνα με απαίτηση χιλιάδων τηλεθεατών


Με στόχο να ικανοποιήσουν τη μεγάλη μερίδα των φιλάθλων που υποστήριζαν την Αργεντινή, αλλά και να κατευνάσουν τα πάθη και τις εντάσεις που παρατηρούνται από το πρωί ανάμεσα στους Έλληνες οπαδούς της Γερμανίας και στους, επίσης Έλληνες, οπαδούς της Αργεντινής οι ιθύνοντες της Δημόσιας Τηλεόρασης, αποφάσισαν να μοντάρουν έναν διαφορετικό τελικό.


Η ιδέα προέκυψε από την ψεύτικη είδηση που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, σύμφωνα με την οποία, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, μετέδωσε μέσω της κρατικής τηλεόρασης, κατασκευασμένα στιγμιότυπα, που έδειχναν τη χώρα του να προκρίνεται στους 16. 
Στον νέο τελικό, θα περιλαμβάνεται γκολ του Μέσι, κλάμα της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ και σχολιασμός από έγκυρους αναλυτές των Social Media, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε «φιλογερμανική» και «φιλοαργεντίνικη» περιγραφή.


Επίσης, ο Γιώργος Καραγκούνης, με νέες του δηλώσεις στο Αγιορείτικο Βήμα, θα επικυρώσει τον νέο τελικό, ισχυριζόμενος ότι η νίκη της Αργεντινής στον τελικό, ήταν κι αυτή «θέλημα Θεού», ενώ ο διεθνής μας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, θα έχει την ευκαιρία να εξιλεωθεί, στέλνοντας μέσω της σελίδας του συγχαρητήρια στην Αργεντινή. 


Τέλος, με εντολή Σαμαρά, θα εμφανιστεί ανάμεσα στους οπαδούς της Αργεντινής και ο υπόδικος για το σκάνδαλο της Hellas Power, Βασίλης Μηλιώνης, ώστε να κερδίσει λίγη συμπάθεια και να ξεχαστεί το προκλητικό πάρτι γενεθλίων του στη Μύκονο, που δυσφήμισε τόσο τον δικηγόρο του κ. Βορίδη, όσο και την απελευθέρωση της ενέργειας στη χώρα μας.
 


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: