"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΑΓΓΛΙΑ: Στήθηκαν στην ουρά για το νέο iPhone... πέντε ημέρες πριν την έναρξη των πωλήσεων

Οι ουρές στην Aγγλία για την αγορά του νέου iPhone έχουν αρχίσει να στήνονται έξω από τα σημεία πώλησης παρά το γεγονός ότι υπολείπονται πέντε ημέρες μέχρι την επίσημη έναρξη της διάθεσής του στην αγορά
 
Δεν είναι κάτι πρωτοφανές για την θρησκευτική ευλάβεια με την οποία ακολουθούν οι φαν της Apple κάθε καινούργιο της προϊόν. Όμως το hyppe για το νέο iPhone 6s και τα πολλά ενθουσιώδη σχόλια από τον διεθνή Τύπο για το νέο smartphone της εταιρίας, έχει ήδη δημιουργήσει τα πρώτα ακραία φαινόμενα εθισμού. Και όπως φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις, το νέο τηλέφωνο θα ξεπεράσει σε πωλήσεις όλα τα μέχρι τώρα iPhone.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, στην Αγγλία άρχισαν να στήνονται οι πρώτες... σκηνές έξω από το κεντρικό σημείο πώλησης της Apple στο Κοβεντ Κάρντεν. Οι νεαροί μάλιστα έχουν στήσει την τέντα τους από την Δευτέρα, πέντε ολόκληρες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των πωλήσεων του τηλεφώνου.

Οι δύο φίλοι, που εργάζονται σε εταιρία με αντικείμενο τα social media, θα περάσουν όλες τις ημέρες μέσα στο αντίσκηνο, αντέχοντας στο κρύο και την βροχή μέχρι να έρθει η ώρα να ανοίξει το κατάστημα. Και να είναι οι πρώτοι που θα πάρουν στα χέρια τους το... Ιερό Δισκοπότηρο της σύγχρονης τεχνολογίας (ή του καλού μάρκετινγκ αν θέλετε...).

Το κατάσταμα πάντως θα ανοίξει στις 8 το πρωί της Παρασκευής (ώρα Λονδίνου) και μέχρι τότε είναι σίγουρο ότι πολλοί ακόμα θα έχουν προστεθεί στην ουρά περιμένοντας να γίνουν οι πρώτοι κοινωνοί των αχράντων μυστηρίων και των πολλών νέων τεχνολογιών του iPhone 6s. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: