"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ: Αρνήθηκαν να επισκευάσουν την τηλεόραση επειδή η βλάβη ήταν «θέλημα Θεού»

Ο 22χρονος Κρις Χάμνεϊ αγόρασε πέρσι τον Δεκέμβριο μία 65άρα υπερεπίδεδη τηλεόραση, αλλά προς μεγάλη του απογοήτευση μετά από σύντονο χρονικό διάστημα η οθόνη μαύρισε κι η συσκευή παρουσίασε βλάβη.


Ο νεαρός απευθύνθηκε στο κατάστημα από το οποίο την είχε αγοράσει δεδομένου ότι χρονικά τον κάλυπτε η εγγύηση για να πάρει μία απάντηση που σίγουρα δεν περίμενε σε καμία περίπτωση.


Από το κατάστημα του είπαν ότι η βλάβη οφειλόταν σε μία μύγα, η οποία είχε κολλήσει στην πλάτη της τηλεόρασης και επειδή οι ίδιοι έκριναν ότι αυτό ήταν θέλημα Θεού, δεν μπορούσαν να την επισκευάσουν αφού κάτι τέτοιο δεν καλύπτεται από την εγγύηση.


Του ζήτησαν το ποσό των 131 Ευρώ για να επισκευάσουν την τηλεόραση, αλλά όταν εκείνος απευθύνθηκε στον συνήγορο του Πολίτη, άλλαξαν στάση του ζήτησαν συγνώμη και τελικά του επισκεύασαν τη συσκευή δωρεάν.


WWW.NEWSONLY.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: