"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Τα «πλουσιόπαιδα» των φροντιστηρίων


Το βέρτιγκο στο οποίο βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να επηρεάζει πλέον ακόμη και τα πιο ψύχραιμα και λογικά στελέχη του. 


Η  δήλωση - σοκ του Δημήτρη Παπαδημούλη αντικατοπτρίζει δυστυχώς τις ιδεοληψίες, αλλά και τη στρεβλή εικόνα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ελληνική κοινωνία.



Ο ευρωβουλευτής έγραψε στο twitter πως «η Ν.Δ. αντιδρά στην επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση γιατί προτιμά την υπερφορολόγηση των αδυνάτων».



Προφανώς στην Κουμουνδούρου θεωρούν πως τα εκατομμύρια Ελληνόπουλα που μαθαίνουν ξένες γλώσσες ή προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις σε ιδιωτικά φροντιστήρια προέρχονται από βαθύπλουτες οικογένειες που πρέπει να πληρώσουν ακόμα ένα χαράτσι. Οταν όλοι οι γονείς προσπαθούν με απίστευτες θυσίες για να πληρώνουν τα φροντιστήρια.



Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν ακόμη, όμως, και χιλιάδες οικογένειες που έχουν επιλέξει χαμηλού κόστους ιδιωτικά σχολεία για την ποιοτικότερη εκπαίδευση των παιδιών τους.

Ολα τα παραπάνω, δυστυχώς, προέρχονται από το «νέο» και «προοδευτικό μεταρρυθμιστικό» κόμμα της Αριστεράς, που… ποινικοποιεί οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική πρωτοβουλία και βάζει «ταξικές» ταμπέλες στους απλούς πολίτες του μεροκάματου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: