"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: «Αν ο λαός ψηφίσει ''Οχι'', οι καταθέσεις θα χαθούν, είτε μέσω κουρέματος είτε μέσω υποτίμησης» - O HUGO DIXON ξεβρακώνει τον τσαμπουκαλεμένο γραφικό

Σκληρή κριτική άσκησε στον Αλέξη Τσίπρα ο Χιούγκο Ντίξον, με απανωτές αναρτήσεις στο Twitter, λίγα λεπτά μετά από το διάγγελμα του πρωθυπουργού.
«Λάθος του Τσίπρα: Αν ο λαός ψηφίσει ''Οχι'', οι καταθέσεις θα χαθούν, είτε μέσω κουρέματος είτε μέσω υποτίμησης».



«Ο Τσίπρας επίσης κάνει λάθος που λέει ότι το ''Οχι'' θα οδηγήσει σε καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές. Κάθε ημέρα που σπαταλιέται οδηγεί την Ελλάδα βαθύτερα στην ύφεση».



«Αν πράγματι ο Τσίπρας δεν έχει πλάνο για Grexit (και κατά κάποιο τρόπο πιστεύω ότι δεν το έχει σκεφτεί) η επάνοδος της δραχμής θα είναι απρογραμμάτιστο χάος».



«Γίνονται κουραστικές οι διαλέξεις για τη δημοκρατία από κάποιον που εξαπάτησε το λαό με τρελές υποσχέσεις και ανακοίνωσε δημοψήφισμα μέσα σε 8 ημέρες»







ΠΗΓΗ: POLITIKA-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: