"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Απασφάλισε ο Ν. Φίλης: Πυροβολεί δορυφόρους που μεταδίδουν CNN!

Πήρε -κυριολεκτικά- το όπλο του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της εκστρατείας εναντίον του φόβου που ξεκίνησε σήμερα το πρωί: Στόχος του τα δορυφορικά πιάτα στις ταράτσες της Αθήνας που μεταδίδουν αρνητικές ειδήσεις



Με ένα αυτόματο AR15 στα χέρια και με στολή παραλλαγής, ο Νίκος Φίλης κυκλοφορεί από το πρωί στις ταράτσες της πόλης, εξοντώνοντας τις πηγές παραπληροφόρησης -όπως τις αποκαλεί- που δημιουργούν πανικό στους ψηφοφόρους, αναμεταδίδοντας ειδήσεις περί χρεοκοπίας!


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Νίκος Φίλης, εκτός εαυτού, ανοίγει πυρ εναντίον των δορυφορικών πιάτων φωνάζοντας «Έχουμε σχέδιο, ρε! Έχουμε σχέδιοοοοο», ενώ κάθε τόσο στρέφει το όπλο του προς τον ουρανό στοχεύοντας κάποιον τηλεοπτικό δορυφόρο.


Ήδη η Ασφάλεια Αττικής, με έκτακτη ανακοίνωσή της, προειδοποιεί τους κατοίκους του λεκανοπεδίου να μην ανεβαίνουν στην ταράτσα τους για κανένα λόγο, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να τον συναντήσουν μπροστά τους.


Νωρίτερα, πριν αρχίσει την επιχείρηση εκδίκησης εναντίον της «εχθρικής πραγματικότητας» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τα διεθνή Μέσα ότι «αντί να ασχοληθούν με τη χρεοκοπία του Πουέρτο Ρίκο, ασχολούνται με την ελληνική, για να δυσφημίσουν την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας»


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: