"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ανθρωπιστική βοήθεια με 20 τόνους σκυλοτροφή έστειλε η Βενεζουέλα στoν εξυπνότερο λαό του κόσμου

Ένα container γεμάτο κροκέτες για σκύλους, διαφόρων γεύσεων, έφθασε χθες στο λιμάνι του Πειραιά με ένα σημείωμα που έγραφε «Από τον Νικόλας Μαδούρο με αγάπη στον ελληνικό λαό»




Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι στο τελωνείο Πειραιά, όταν χθες, μόλις άνοιξαν το container που είχε ξεφορτώσει το φορτηγό πλοίο «Hugo Ch.», βρέθηκαν κυριολεκτικά θαμμένοι κάτω από σκυλοτροφή.

Αποστολέας, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο ίδιος ο Πρόεδρος Νικόλας Μαδούρο, που θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την αλληλεγγύη του «Μπολιβαριανού και Τσαβικού λαού» προς τον αδελφό Ελληνικό και να του θυμίσει ότι δεν είναι μόνος αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το «δώρο» του Προέδρου Μαδούρο, είναι η επισφράγιση μιας καλής σχέσης που καλλιεργείται εδώ και πολύ καιρό, τόσο από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (που είχε συζητήσει για προμήθεια πετρελαίου), όσο και από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Βενεζουέλα, όσο ήταν ακόμα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 


Οι κροκέτες της ανθρωπιστικής βοήθειας από τη Βενεζουέλα, έχουν γεύση κοτόπουλου, βοδινού και λαχανικών. Μαζί, ο πρόεδρος Μαδούρο συμπεριέλαβε και ένα βιβλίο με τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές για το μαγείρεμά τους.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: