"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Τα μαρτύρια του κουρδικού έθνους και ο ψευτοπολιτισμένος δυτικός μας κόσμος (Οι βιασμοί Κούρδων, πολιτικό όπλο Ιρανών & τζιχαντιστών)




Τόσο το ISIS, όσο και η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, χρησιμοποιούν τον βιασμό σαν πολιτικό όπλο εναντίον γυναικών του Κουρδιστάν, εξαιτίας της εθνικότητας, του γένους και της θρησκείας τους. Η μόνη τους διαφορά είναι ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν αρνείται την αποδεδειγμένη κακοποίηση, ενώ το ISIS υπερασπίζεται δημόσια την σκλαβοποίηση γυναικών και κοριτσιών του Κουρδιστάν.

Οι γυναίκες στο Ιράν, στο σύνολό τους, και οι γυναίκες από το Κουρδιστάν συγκεκριμένα, έχουν ελάχιστη νομική προστασία απέναντι στις σεξουαλικές επιθέσεις και τη βία.

Ο Dr. Αμίρ Σαρίφι, Διευθυντής του Κουρδικού Οργανισμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τονίζει ότι μία από τις πιο σκληρές μορφές παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έχει άτυπα θεσμοθετηθεί, είναι να βιάζονται οι παρθένες του Κουρδιστάν πριν από την εκτέλεσή τους.

Εξήντα εννέα χρόνια μετά την πτώση της Κουρδικής Δημοκρατίας, η μοίρα του Κούρδων του Ιρανικού Κουρδιστάν, παραμένει στα χέρια ενός εχθρικού καθεστώτος ως προς τις δυτικές αξίες.

Ο βιασμός και ο βασανισμός των Κούρδων διαφωνούντων στο Ιράν, ανδρών και γυναικών, έχει πλέον εξαπλωθεί και γίνεται συστηματικά.

Πρόσφατα μία γυναίκα κουρδικής καταγωγής (Farinaz Khosrawani – 25 ετών), που εργαζόταν σε ξενοδοχείο του Κουρδικού Ιράν, αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 4ο όροφο του ξενοδοχείου, προκειμένου να αποφύγει τον βιασμό από έναν πράκτορα της ιρανικής Κυβέρνησης. Χιλιάδες Κούρδοι διαδήλωσαν έξω από το ξενοδοχείο, όπου εργαζόταν η γυναίκα, ενώ οι αρχές τους απώθησαν χρησιμοποιώντας χημικά.

Σύμφωνα με τον Mahmood Amiry-Moghaddam, εκπρόσωπο Τύπου του Ιρανικού Οργανισμού Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι πολιτικοί διαφωνούντες στο Ιράν, αλλά και οι ομοφυλόφιλοι, βασανίζονται και βιάζονται, κυρίως μέσα στις φυλακές.

Ο Mojtaba Saminnejad, Ιρανός blogger και δημοσιογράφος, βασανίστηκε με ηλεκτροσόκ και βιάστηκε πολλές φορές μέσα στη φυλακή, ενώ και ο Matin Yar, (ψευδώνυμο), ένας νεαρός ομοφυλόφιλος, βασανίστηκε και βιάστηκε μέσα στη φυλακή.

Γυναίκες νεαρής ηλικίας, αλλά και έγκυες, συλλαμβάνονται μαζί με τα παιδιά τους και αφού πρώτα βιώσουν σωματικά βασανιστήρια και ξυλοδαρμούς, στη συνέχεια βιάζονται μπροστά στα παιδιά τους, όπως η Saeeda Siabi, που συνελήφθη με τον άνδρα της και το τεσσάρων μηνών μωρό τους, προκαλώντας ψυχικά τραύματα και όχι μόνο, τόσο στις γυναίκες όσο και στα παιδιά.

Τα μαρτύρια του κουρδικού έθνους δεν έχουν τελειωμό και ο ψευτοπολιτισμένος δυτικός μας κόσμος ενδιαφέρεται γι’ αυτό μόνο, όταν βρίσκονται σε κίνδυνο τα πετρέλαια των κουρδικών περιοχών.

Οι Ελληνίδες, εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχουν πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος και έχουν δώσει αγώνες για την ελευθερία της πατρίδος μας. Παρ’ όλα αυτά: 

Oι κυβερνήσεις, θεωρούν την Ελληνίδα εικαστικό δρώμενο στην άσκηση υψηλής πολιτικής και γι’ αυτό αγνοούν μεθοδικά τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της, όταν η χώρα μας απλώνει χέρι συνεργασίας προς τέτοιου είδους καθεστώτα.

Δυστυχώς, πολλές γυναίκες, που κατείχαν κρατικά αξιώματα, άσκησαν πολιτική, ως άνδρες… Η ιστορία της χώρας μας, έχει γραφτεί και από τις γυναίκες και καλό θα είναι, όταν αυτές υπηρετούν το ελληνικό κράτος, να θυμούνται, ότι η έννοια του κράτους, ακόμα και όταν αυτό ασκεί εξωτερική πολιτική, εμπεριέχει και τη γυναικεία κοσμοαντίληψη.

Όταν η γυναίκα είναι το μόνιμο και ανυπεράσπιστο θύμα των πολιτικών και πολεμικών συγκρούσεων ανά τους αιώνες, κάποιοι Έλληνες πολιτικοί με ελαφρά τη καρδία, χαριεντίζονται και κανακεύουν τις ακραίες μορφές του Σουνιτικού και Σιιτικού Ισλάμ, με αποτέλεσμα να προσβάλουν και να θέτουν σε κίνδυνο όλες τις γυναίκες!!!

Το πεπρωμένο της Ελληνίδας δεν είναι να γίνει πολίτης του Μπουρκιστάν, όσο και αν γοητεύει η ιδέα αυτή, κάποιους μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Γι’ αυτό λοιπόν, σύνεση, προσοχή και επίγνωση του ιστορικού μας βάθους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: