"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Γερμανικής κατασκευής η πυρανίχνευση που «κάρφωσε» το πούρο του Ν. Ξυδάκη!

Photo: Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, τη στιγμή που παγιδεύεται από τον μνημονιακό πυρανιχνευτή

Σχέδιο παγίδευσης ενός μέλους της κυβέρνησης της αριστεράς με στόχο την απαξίωση της, καταγγέλλει ο τύπος της συμπολίτευσης, ύστερα από την αποκάλυψη ότι γερμανική εταιρία έχει κατασκευάσει τις συσκευές πυρασφάλειας


Μια αποκάλυψη-βόμβα, δίνει νέα διάσταση στο – δήθεν - θέμα που δημιουργήθηκε από γνωστούς αντικυβερνητικούς κύκλους, σχετικά με το πουράκι που άναψε ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού, στα εγκαίνια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.
Όπως φαίνεται, οι αρχιτέκτονες που επιμελήθηκαν την ανακαίνιση του κτιρίου, τοποθέτησαν επι τούτου τις υπερ-ευαίσθητες γερμανικής κατασκευής συσκευές πυρανίχνευσης, προκειμένου να δημιουργήσουν σκάνδαλο, από εκεί που δεν υπάρχει.

«Οι αρχιτέκτονες της διαπλοκής, που επιλέχθηκαν από την προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση, πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν, καθώς λειτούργησαν σαν υποχείρια των δανειστών, που θέλουν να υποδουλώσουν τη χώρα, φιμώνοντας κάθε ελεύθερη φωνή», αναφέρεται σε non paper που διέρρευσε χθες.

Μάλιστα στην ανακοίνωση, αφήνουν υπαινιγμούς και για τον ίδιο τον Νίκο Ξυδάκη, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, θεωρώντας ότι έτσι παίζει το παιχνίδι της αντίδρασης.

«Εξάλλου το σήμα απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους, είναι σχήμα λόγου», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: