"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: "Με τα λεφτά σας αγοράζω παπούτσια " λέει ξεδιάντροπα η κόρη του κομμουνιστοφασίστα κυβερνήτη του Χονγκ Κονγκ προς τους διαδηλωτές

Κόρη κυβερνήτη Χονγκ Κονγκ προς διαδηλωτές: Με τα λεφτά σας αγοράζω παπούτσια  Την οργή των διαδηλωτών υπέρ της δημοκρατίας, που τις τελευταίες ημέρες έχουν κατακλύσει τους δρόμους του Χονγκ Κονγκ, έχει προκαλέσει η κόρη του κυβερνήτη της πόλης, η οποία επέλεξε αυτές τις ημέρες για να χλευάσει μέσω Facebook τους φορολογούμενους πολίτες.


Η Τσουν Γινγκ Λιούνγκ, ο πατέρας της οποίας έχει γίνει «κόκκινο πανί» για τους διαδηλωτές, οι οποίοι ζητούν την παραίτησή του, επιτέθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail, στους σχολιαστές μιας ανάρτησής της, οι οποίοι την επέκριναν για ένα κολιέ που φορούσε σε φωτογραφία που ανάρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
«Αυτό είναι πραγματικά ένα πανέμορφο κολιέ που πήρα από τη Lane Crawford. Και ναι, το πληρώσατε εσείς φορολογούμενοι του Χονγκ Κονγκ» φέρεται να έγραψε η δεσποινίς Λιούνγκ, ευχαριστώντας τους φορολογούμενους χάρη στους οποίους αγοράζει τα κολιέ, τα παπούτσια και τα φορέματά της.

Μετά τον σάλο των αντιδράσεων, η κόρη του κυβερνήτη «διόρθωσε» το προηγούμενο σχόλιό της γράφοντας: «Στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε να σας ευχαριστώ όλους σας, καθώς οι περισσότεροι από εσάς είστε άνεργοι και έχετε άπειρο χρόνο να με βομβαρδίζετε με μηνύματα. Στην πραγματικότητα, λαμβάνονας υπόψη το επίπεδο των αγγλικών σας, αμφιβάλλω ακόμη και για το αν καταλαβαίνετε τι θα πει πλατφόρμα social media. Δεν πειράζει η μητέρα σας, σας αγαπάει ακόμη», πρόσθεσε λίγο προτού πέσει η σελίδα της.

Τέλος, η Λιούνγκ δήλωσε σθεναρή υποστηρίκτρια της αστυνομίας του Χονγκ Κονγκ, παρά τις επικρίσεις που έχει δεχτεί λόγω της γενικευμένης χρήσης δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού ενάντια στους διαδηλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: