"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Νέα ΕΔΕ για όσους τον άφησαν να γελοιοποιηθεί ανακοινώνοντας ΕΔΕ, διέταξε ο Λοβέρδος!



Αποφασισμένος να βρει τον υπεύθυνο που τον άφησε να γίνει ρεζίλι, ανακοινώνοντας την ένορκη διοικητική εξέταση, επειδή δεν τον ειδοποίησαν ότι πρέπει να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση (και τον Ευάγγελο Βενιζέλο), εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου ο Ανδρέας Λοβέρδος.


Μάλιστα, όπως επισήμανε κι ο ίδιος διέταξε βεβιασμένα την πρώτη ΕΔΕ, τόσο γιατί δεν θέλει να χαλάει τις σχέσεις του με την Εκκλησία, όσο και διότι τελευταία έχουν πληθύνει επικίνδυνα οι περιπτώσεις που μένει εκτεθειμένος εξαιτίας υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου του.


Για παράδειγμα, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, κανείς δεν τον ειδοποίησε ότι έχει μια λαδιά στη γραβάτα του με αποτέλεσμα να πληγεί η δημόσια εικόνα του και κατά συνέπεια η εικόνα ολόκληρης της Δημοκρατικής Παράταξης.


Επίσης, λίγες μέρες μέρες πιο πριν, κάποιος τον άφησε να φύγει από το γραφείο του και να πάει στο γυμναστήριο, χωρίς να έχει βάλει μέσα στην τσάντα του το σορτσάκι του!


«Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να μη μου θυμίσουν την επέτειο του γάμου μου και να μου γκρινιάζει η γυναίκα μου;», φέρεται να είπε ο κ. Λοβέρδος, για να καταλήξει ότι κάποιοι μέσα από το υπουργείο του, τον υπονομεύουν συστηματικά (θέλοντας να πλήξουν τόσο τον ίδιο, όσο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο) και θα πληρώσουν γι’ αυτό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: