"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ: Εσπασε και τους 2 αστραγάλους του το παχύδερμο κομμουνιστοφασισταριό της Β. Κορέας λόγω παχυσαρκίας !!! - Τρώει τον αγκλέορα την ίδια ώρα που ο λαός του πεινάει... - Συμπαράσταση στο "δράμα" του από τον Περισσό!!!

Τι έσπασε τους αστραγάλους του Κιμ Γιονγκ Ουν; Ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει πάρει τόσο πολύ βάρος που έσπασε και τους δύο αστραγάλους του και παραμένει στο νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εκτιμάται ότι έχει πάρει πάνω από 63 κιλά, εξαιτίας του εκλεκτού κρασιού και του φαγητού που απολαμβάνει, ασκώντας τεράστια πίεση στα πόδια του.
Μια πηγή που επέστρεψε σύντομα στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, Σεούλ από το Βορρά, δήλωσε πως ο Κιμ, που πιστεύεται πως είναι 31 ετών, είναι ακόμη στο νοσοκομείο υπό φρούρηση από την προσωπική του ομάδα προστασίας.

Σωματοφύλακες βρίσκονται σε όλο τον όροφο του νοσοκομείο της Πιονγκγιανγκ και η ασφάλεια παραμένει πολύ σφιχτή, σύμφωνα με όσα ανέφερε η πηγή στην εφημερίδα της Σεούλ «Chosun Ilbo».

Τι έσπασε τους αστραγάλους του Κιμ Γιονγκ Ουν;
«Υπήρξε μια σημαντική αύξηση του αριθμού των ελίτ υπαλλήλων που επισκέπτονται το θάλαμο» δήλωσε η πηγή, ενώ τους ισχυρισμούς του επιβεβαιώνει και ένας ανώτατος υπάλληλος της μυστικής υπηρεσίες της Σεούλ, που δήλωσε πως το επίσημο αυτοκίνητο του Κιμ δεν έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα Πιονγκγιανγκ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο παχύσαρκος Κιμ πιστεύεται ότι έσπασε και τους δύο αστραγάλους του κατά την εξαντλητική περιοδεία του στις στρατιωτικές βάσεις και τα εργοστάσια εξαιτίας των υψηλών τακουνιών που φορούσε για να του δίνουν ύψος και κύρος.

Ο 31χρονος ηγέτης λατρεύει επίσης το τυρί Έμενταλ, από την εποχή που ήταν φοιτητής στην Ελβετία με αποτέλεσμα να εισάγει τεράστιες ποσότητές του, παρά τις δυτικές κυρώσεις.
 
«Έχει πάρει πολύ βάρος από την εποχή που ανήλθε στην εξουσία» δήλωσε ο υπάλληλος των μυστικών υπηρεσιών.

Ένα βίντεο από την Κεντρική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας, έδειξε τον Κιμ να κουτσαίνει την ώρα που επισκεπτόταν ένα κρατικό ίδρυμα, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η ημερομηνία της επίσκεψής του.

Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν την παχυσαρκία του Κιμ να οφείλεται στην άμετρη κατανάλωση αλκοόλ που οδήγησε σε ουρική αρθρίτιδα και τον περιορισμό του στην κατοικία του για αρκετές ημέρες.

Οι συνεργάτες του, όμως, αποφασισμένοι να μετατρέψουν τα προβλήματα υγείας του σε πλεονέκτημα, ανέφεραν στην καθημερινή εφημερίδα Rodong Sinmun πως «νιώθει δυσφορία» επειδή επισκέφτηκε διάφορες εγκαταστάσεις υπομένοντας τη ζέστη του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: