"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Η υποκρισία της Αριστεράς


Τους ενοχλούν οι πιστοί στις εκκλησίες και καλούν την ΕΛ.ΑΣ. για να κάνει συλλήψεις χριστιανών με την κατηγορία ότι «και παρανομούν και συνωστίζονται», αλλά δεν τους ενοχλούν οι συγκεντρώσεις ακόμα και σε νοσοκομεία όπως ο Ευαγγελισμός.  


Αυτή είναι η Αριστερά και οι ζηλωτές της θρησκείας δίχως Θεό που έχει καταταλαιπωρήσει την ανθρωπότητα.

Στην εποχή που το παράλογο παρουσιάζεται, με αυταρέσκεια, θράσος και φωνασκίες από τους θιασώτες του, σαν… λογικό, είδαμε και εν μέσω πανδημίας κορονοϊού να πραγματοποιείται συγκέντρωση κομμάτων και οργανώσεων της άκρας Αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.ά.) σε χώρο ενός εκ των σημαντικότερων νοσοκομείων της χώρας. Οι διοργανωτές όχι μόνο δεν νοιάστηκαν για την τήρηση των νόμων του κράτους -μια και η Αριστερά παραδοσιακά διέπεται από μια ενστικτώδη εναντίωση στη νομιμότητα-, αλλά αδιαφόρησαν και για την υγεία των ασθενών και του προσωπικού, ιατρών και νοσηλευτών, του Ευαγγελισμού.

Οι γιατροί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν κατ’ επανάληψη επισημάνει τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία που προκαλούνται από τις μαζικές συγκεντρώσεις και τις συνάξεις ατόμων. Γι’ αυτό άλλωστε, σε δεκάδες χώρες δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις – ούτε καν για την άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των πολιτών. Ομως, οι κομματικοί και ιδεολογικοί κάπηλοι των δικαιολογημένων αιτημάτων των εργαζομένων στον κλάδο της Υγείας έκαναν συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό και αρκετοί εξ αυτών δεν φορούσαν μάσκες ούτε κρατούσαν αποστάσεις.
 

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι...


 το προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και οι ασθενείς που υποχρεώθηκαν να περάσουν μέσα από το πλήθος των εξαγριωμένων αριστεριστών θα μπορούσαν και να έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό και να τον έχουν μεταδώσει δίχως να γνωρίζουν ότι είναι φορείς.

Από αυτή τη συγκέντρωση δεν προωθήθηκαν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στον κλάδο της Υγείας. Μόνο οι κομματικές νομενκλατούρες βγαίνουν κερδισμένες από τις φωνές και τις ασχήμιες που εκτελούν τα πειθήνια όργανά τους. 


Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν κάτι καλό από την Αριστερά αλλά μόνο δυσφήμηση των αγώνων τους.


Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: