"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Οι κλειστές τράπεζες αντίδοτο στην υπογεννητικότητα του εξυπνότερου λαού του κόσμου

Γράφει το ΕΜΟ ΤΕΑΜ
 

Οι κλειστές τράπεζες αντίδοτο στην υπογεννητικότητα δείχνει νέα βαριά επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Κρίση, με πιάνει κρίση”.

 
Το κυνήγι για το 60ευρο και ο συνακόλουθος συνωστισμός έξω από τα καταστήματα των Τραπεζών,οδήγησε πολλούς νέους και νέες στη σύναψη σχέσεων το 2015.
 

Και μιας και ήταν όλα νοικοκυρόπαιδα που ανησυχούσαν για την πορεία της χώρας, η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οδήγησε σε πλήθος γάμων το 2016 και τα επόμενα έτη.


Άρα στο τέλος της τετραετίας μπορεί κανείς άνετα να υποστηρίξει πως το κλείσιμο των τραπεζικών ιδρυμάτων το 2015 είχε μόνο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
 

Περαιτέρω, οδήγησε σε εγρήγορση και τις μεγαλύτερες ηλικίες, που βρήκαν νέο νόημα ζωής , μέσα από το κυνήγι του μεροκάματου στα ΑΤΜ.

 
Η μελέτη καταλήγει με το συμπέρασμα πως...


 όποια Κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει πραγματικά τη γήρανση του πληθυσμού, πρέπει να κλείσει τουλάχιστον για ένα εξάμηνο τις Τράπεζες.

 
Αν δεν υπολογίσει το πολιτικό κόστος και κλείσει και τις τηλεοράσεις, το διαδίκτυο και το Netflix, θα μπορούμε να μιλάμε άνετα για ένα baby boom, αντίστοιχο με αυτό που απρατηρήθηκε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του ΄50.


Δεν υπάρχουν σχόλια: