"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΑ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ: «Πίσω από τις επιθέσεις στο Παρίσι κρύβεται η Mossad» ισχυρίζεται ο Δήμαρχος Άγκυρας (Και πίσω απο την Mossad ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης)


Μπορεί ο Αχμέτ Νταβούτογλου να πήρε μέρος στην πορεία κατά της τρομοκρατίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Παρίσι και να καταδίκασε και αυτός με τη σειρά του τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τζιχαντιστών στη Γαλλία, όμως ο δήμαρχος της Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκτσέκ, φαίνεται να είχε διαφορετική άποψη.
Ο τούρκος πρωθυπουργός συμμετείχε την Κυριακή,  στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι  και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους τούρκους δημοσιογράφους  αναφερόμενος στους τρομοκράτες του Παρισιού δήλωσε πως « αυτοί οι φανατικοί δεν έχουν καμία σχέση με τη Μουσουλμανική θρησκεία και τους κανόνες του Ισλάμ». 

Ο Νταβούτογλου υπενθύμισε πως «αυτοί οι τρομοκράτες δεν μεγάλωσαν με Μουσουλμανικές χώρες αλλά στη Γαλλία και αυτό πρέπει να εξετασθεί σοβαρά».
Επίσης ο Αχμέτ Νταβούτογλου εξέφρασε την επιθυμία του να πραγματοποιηθούν πορείες κατά των φαινομένων της ισλαμοφοβίας, αντίστοιχες με αυτές κατά της τρομοκρατίας στο Παρίσι.

Πάντως ο δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέκ ,  o οποίος είναι από τα βασικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας AKP, υποστήριξε πως «πίσω από τις επιθέσεις κρύβεται η Mossad”!

O Γκιοκτσέκ, ισχυρίστηκε πως «το Ισραήλ είναι ενοχλημένο από το ενδεχόμενο αναγνώρισης της Παλαιστίνης ως κράτος» και  χωρίς να παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία δήλωσε πως « το Ισραήλ δεν θέλει να προχωρήσει περισσότερο η υπόθεση αυτή ( αναγνώρισης της Παλαιστίνης). Γι’ αυτό πίσω από τέτοια γεγονότα σίγουρα κρύβεται η Mossad καθώς με τέτοια γεγονότα ενισχύσει την εχθρότητα προς το Ισλάμ.

Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι  πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις σε 50 τζαμιά, όμως κανένας όμως δεν μιλάει γι’ αυτά. Πίσω  από τις επιθέσεις αυτές κρύβεται το σχέδιο της μη αναγνώρισης της Παλαιστίνης και η καταπίεση των Μουσουλμάνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: