"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΣΟΒΑΡΩΝ ΧΩΡΩΝ) και ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΦΛΩΡΟΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ ΦΛΟΥΦΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Αφιερωμένο στους απανταχού ελληνόφωνους φυγόστρατους ραγιάδες


Λοχίας Zohar Silok, γεννήθηκε με σύνδρομο Down, πάλεψε και πέτυχε να κληθεί για να υπηρετήσει θητεία στον Ισραηλινό Στρατό όπως οι υπόλοιποι συμπατριώτες και συμπατριώτισσές του.

Υπηρετεί στο 638 Τάγμα Τεχνολογίας και Υποστήριξης Μάχης του Ισραηλινού Στρατού. Τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της χώρας του.

Τα δικά μας τα βλαστάρια, αν και υγιέστατα, βγαίνουν "Γιωτάδες" με "ψυχολογικά προβλήματα" για να υπηρετήσουν καντηλανάφτες στον Αη Γιώργη του Λυκαβηττού.

H στρατιωτική θητεία είναι...
 
 Δικαίωμα, Προνόμιο και Τιμή, όχι αγγαρεία, όπως την βλέπουν κάποιοι, γιατί η Πατρίδα σου σε εμπιστεύεται να την προστατέψεις..
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: