"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΝουΔοΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: «Του βγήκε και δεν του βγήκε»! - Τί δεν καταλαβαίνεις?

 
Ο Δήμαρχος Αθηναίων έκανε πριν από λίγο τις εξής απίστευτες δηλώσεις σχετικά με τον Μεγάλο Περίπατο:
 
Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, στην Πανεπιστημίου έγινε μια ... προσομοίωση, η οποία «βγήκε και δεν βγήκε»! Και συμπλήρωσε: «Θα γίνει μια νέα διαμόρφωση ολόκληρης της Πανεπιστημίου. Καινούργια πεζοδρόμια, καινούργια όλα! Ξεχάστε την Πανεπιστημίου που ξέρετε.»
 
Δηλαδή, για να καταλάβουμε, Δήμαρχε, ξόδεψες 2.000.000 Ευρώ - βάσει των δύο σχετικών συμβάσεων που υπεγράφησαν και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια - για μια «προσομοίωση» που «βγήκε και δεν βγήκε» και τώρα θα γίνει «μια νέα διαμόρφωση», ξηλώνοντας ό,τι έχει γίνει και ξοδεύοντας άγνωστο ποσό πρόσθετων χρημάτων;
 
Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;!
 
Από τη σελίδα αυτή εξαρχής είχαμε εκφράσει τις ενστάσεις μας για το πείραμα της Πανεπιστημίου και δυστυχώς δικαιωνόμαστε:
 

✔️Άσκοπη πεζοδρόμηση σε μια λεωφόρο με ήδη ανετότατα πεζοδρόμια.

✔️Κυκλοφοριακή συμφόρηση και παλινωδίες με τις διαθέσιμες στα οχήματα λωρίδες.
 

✔️Φοίνικες στη μέση του πουθενά, τοποθέτηση ζαρντινιέρων μέσα Ιουλίου με φυτά που τώρα έχουν ξεραθεί και παρουσιάζουν άθλια εικόνα.
 
Ο κ. Μπακογιάννης οφείλει να ξεκαθαρίσει άμεσα και επακριβώς πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν και πόσα ακόμη σχεδιάζει να ξοδευτούν.
 
Οφείλει...
 
 να παραδεχτεί τα λάθη του και να μη τα επαναλάβει.
 
Τα τέλη των δημοτών και τα χρήματα των φορολογούμενων δεν είναι για πέταμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: