"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ: Kινέζος αυτοεξόριστος δισεκατομμυριούχος καταγγέλει το κομμουνιστικό κωλοχανείο: «Οι νεκροί στην Κίνα είναι 50.000 και τα κρούσματα 1.500.000 αλλά το κρύβουν»!


Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος Guo Wengui ο οποίος έχει αυτοεξοριστεί στις ΗΠΑ εδώ και χρόνια καταγγέλλει πως στην Κίνα οι νεκροί δεν είναι 2.700 αλλά 50.000 και πως τα κρούσματα στην επαρχία Γουχάν έχουν φτάσει τα 1.500.000!

Σημειώνει μάλιστα πως τα κρεματόρια καύσης νεκρών στην επαρχία Γουχάν δουλεύουν καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο!
 

Αναφέρεται σε εσωτερική πληροφόρηση από κυβερνητικές κινεζικές υπηρεσίες για όσα υποστηρίζει.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο λέει την αλήθεια ή όχι, αλλά είναι γεγονός ότι...


 η έκταση του πανικού στην Κίνα δεν συμβιβάζεται με τόσα λίγα κρούσματα και τόσο περιορισμένο αριθμό θυμάτων για τα κινεζικά, πάντα, δεδομένα, τα οποία έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Όμως η καταγγελία τους είναι σημαντική διότι ειδικά στην Κίνα, η πληροφόρηση είναι πολύ δύσκολο να δοθεί ελεύθερα χωρίς λογοκρισία (κάτι που γίνεται και στα δυτικά «ελεύθερα» κράτη αλλά στην Κίνα παραγίνεται).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: