"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ - ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ: Κορωνοϊός: H συγκλονιστική αποκάλυψη

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ...

Όπως μπορεί να διαβάσει κανείς στο ScienceDirect, ειδικοί σε θέματα βιοασφάλειας, πραγματοποίησαν γενετική ανάλυση του 2019-nCoV.  

Στο πόρισμά τους περιλαμβάνεται η φράση “and may provide a gain of function to the new virus for efficient spreading in the human population, compared to the other beta-coronaviruses”.

Gain of function technology είναι …το genetic engineering του DNA, ο “εμπλουτισμός” του δηλ. με ουσίες που αποτελούν όπλα βιολογικού πολέμου και η μέσω αυτών μετατροπή του σε “turbo ιό”, θανάσιμα επικίνδυνο. Και αυτή η εργασία μπορεί να γίνει μόνο σε ένα Bio Safety Level 4 ή BSL 3 εργαστήριο = εργαστήριο ύψιστης βιοασφάλειας.

Τα παραπάνω, όσο εφιαλτικό και αν ακούγεται, πρέπει να εκληφθούν ως ισχυρότατη ένδειξη, αν όχι απόδειξη, του ότι ο Κορωνοϊός …έχει τελικά όντως προκύψει από εργαστήριο. [βλ. και posts ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ “ΑΛΛΟ” και ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ;] Και του ότι, επομένως, έχει φτιαχτεί επί σκοπώ βιολογικού πολέμου.  

Η συντεταγμένη επίθεση ενάντια σ’ αυτή την εκδοχή από πλευράς παγκόσμιων media [σε σταθερή ομοφωνία ως προς τα “καυτά” ζητήματα] άλλο δεν κάνει απ’ το να δείχνει εμφατικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Francis Α. Boyle* θεωρεί δεδομένο ότι ο ιός “μεταφέρθηκε” στο BSL 4 εργαστήριo της Wuhan [απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το food market με τις νυχτερίδες] από αντίστοιχο αμερικάνικο εργαστήριο. Για την ακρίβεια, εκείνο του Πανεπιστημίου της North Carolina, τους επιστήμονες του οποίου κατηγορεί, χρόνια, ότι ασχολούνται με όπλα βιολογικού πολέμου [ασχολία παράνομη, εκτός από ακραία ανήθικη].

Η επικεφαλίδα άρθρου δημοσιευμένου τον Δεκέμβριο του 2015 στο PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26552008
είναι η εξής: A SARS – like cluster of circulating bat coronavituses show potential for human emergence.

Στο άρθρο αναγράφονται εκτός των άλλων οι “ερευνητές-επιστήμονες” που συμμετείχαν σ’ αυτή την γενετική μετάλλαξη του SARS η οποία έχει σαφώς τα χαρακτηριστικά του “δικού μας” κορωνοϊού. Κάτι που, παρεμπιπτόντως, προκύπτει, είναι ότι στο προγραμμα συμμετείχε αντιπρόσωπος του …FDA [Food and Drug Administration].

Αλλά η παράνοια είναι αλλού: ένας από τους “δημιουργούς” του κορωνοϊού στο εργαστήριο της North Carolina ήταν...


 ο Shi Zhengli, από το …περί ου ο λόγος BSL 4 εργαστήριο της Wuhan. Και το κινέζικο εργαστήριο είχε στη διάθεσή του την τεχνολογία γενετικής μετάλλαξης του SARS όχι κατόπιν κλοπής από εκείνο της North Carolina, αλλά, “νομότυπα” : ανάμεσα στα acknowledgements στο τέλος του άρθρου υπάγεται το National Nature Science Foundation of China. Που σημαίνει, σε απλά ελληνικά, ότι έχουμε μια περίπτωση όπου η κινεζική κυβέρνηση συγχρηματοδοτεί με την αμερικανική κυβέρνηση [περιόδου Obama] προγράμματα βιολογικού πολέμου.

Και αυτή τη στιγμή …καρπούται τα οφέλη από αυτό.
*Μέλος του Council For Responcible Genetics [CRG] από τα early ’80s. Ο άνθρωπος που συνέταξε τον νόμο περί βιολογικών όπλων [Biological Weapons Act] ψηφισμένο στη συνέχεια από όλα τα μέλη του Κονγκρέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: