"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛέητα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ: Μία μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
Μια διακρατική συμφωνία δεν γίνεται για τα συμβαλλόμενα μέρη. Κανένας δεν φοβήθηκε ότι υπάρχει περίπτωση να μας επιτεθούν οι Σκοπιανοί ώστε να χαιρόμαστε που… σταθεροποιείται η ειρήνη στα Βαλκάνια, όπως ακούω κάποιους ανόητους να λένε.

 
Εμείς, όποιες συμφωνίες κι αν υπογράψουν οι ενθοπροδότες και τα πολιτικά ρετάλια που τους επικουρούν, ξέρουμε και θα ξέρουμε πως η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελλάδα. Όχι ελληνική – Ελλάδα!  


Επίσης, στην άλλη πλευρά, οι Αλβανικής καταγωγής Σκοπιανοί θα ξέρουν ότι είναι Αλβανοί, οι σοβαροί Σκοπιανοί θα ξέρουν ότι είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμμία σχέση με τη Μακεδονία όπως έχουν υποστηρίξει δημοσίως δύο πρώην πρωθυπουργοί των γειτόνων (Γκλιγκόρωφ και Γκεοργκιέφσκι, δείτε εδώ). Βέβαια, οι ψεκασμένοι Σκοπιανοί θα πιστεύουν ότι δεν δολοφονήθηκε ο γιος του Αλέξανδρου και της Ρωξάνης, έκανε πολλά παιδιά και είναι όλοι τους κατευθείαν απόγονοι. Επομένως το να κρίνουμε την Προδοσία των Πρεσπών από την ελληνοσκοπιανή οπτική γωνία είναι εντελώς λάθος.

 
Μια συμφωνία γίνεται για όλους τους άλλους, όπως όταν παντρεύεσαι ή όταν χωρίζεις. Πλέον, όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο θα συνδέσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Μακεδονικό με τα Σκόπια. Θα διδάσκεται ένα βουλγάρικο ιδίωμα ως Μακεδονική γλώσσα, θα γράφονται βιβλία για τη Μακεδονική ιστορία, θα γυρίζονται ταινίες "Αλέξανδρος ο Μακεδών" στα σλάβικα που θα χρηματοδοτεί η Τουρκία, θα προβάλλεται σε διεθνείς εκθέσεις η Μακεδονική κουζίνα, η Μακεδονική παραδοσιακή ενδυμασία, το Μακεδονικό κρασί, τα Μακεδονικά τυριά, θα αποκτήσουν ονομασία προέλευσης τα Μακεδονικά προϊόντα την οποία θα κατοχυρώσουν παγκοσμίως, θα διαδίδονται οι Μακεδονικοί χοροί, η Μακεδονική κουλτούρα, μεθαύριο το Μακεδονικό ντηζάιν, θα ιδρυθούν έδρες Μακεδονικών Σπουδών στα Πανεπιστήμα του κόσμου, θα προκύψει κάποια στιγμή Σκοπιανός Τσιτσιπάς που θα κάνει περήφανο το “Μακεδονικό έθνος” μπορεί να κερδίσουν την πρώτη θέση στη Γιουροβίζιον, αλλά και να μην την κερδίσουν ως Μακεδόνες θα αναφέρονται, και δεν θα υπάρχει κανένα αντίβαρο σε όλα αυτά, διότι σε διεθνές επίπεδο οτιδήποτε με τον επιθετικό προσδιορισμό "Μακεδονικό" θα αφορά τα Σκόπια, όχι τη δική μας Μακεδονία, η οποία στην Προδοσία των Πρεσπών δεν μνημονεύεται καν! Αναφέρεται ως η "βόρεια περιοχή του πρώτου μέρους"!  


Αλλωστε αυτοί θα έχουν κράτος και εμείς επαρχία. Ακόμα και οι επίσημοι ιστορικοί χάρτες που θα αποτυπώνουν τη Μακεδονία του Φιλίππου θα βάζουν το όνομα ΜΑCEDONIA πάνω από την περιοχή των Σκοπίων και όχι πάνω από την Πέλλα ή έστω τη Θεσσαλονίκη. Και τίποτε σχετικό να μην έχουν διαβάσει, όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο θα καταλαβαίνουν πως η Μακεδονία της Ελλάδας (για την οποία θα ακούν όλο και λιγότερα) είναι το νότιο τμήμα της “κανονικής” Μακεδονίας, το οποίο μάλλον υπό κατοχή βρίσκεται


Οι εθνοπροδότες δέχθηκαν ότι τα αρχικά με τα οποία θα εμφανίζονται τα Σκόπια διεθνώς ΠΑΝΤΟΥ για ΠΑΝΤΑ θα είναι ΜΚ ή MKD! (Μόνο στα αυτοκίνητα θα υπάρχει το NM για να μην τα παίρνουμε στο κρανίο όταν θα τους βλέπουμε να έρχονται για διακοπές ή για προώθηση των... Μακεδονικών προϊόντων.)

 
Για τα δικά μας εμπορικά προϊόντα που προσδιορίζονται ως “Μακεδονικά” η συμφωνία δεν προβλέπει τίποτε. Δεν τα προστατεύει, δεν κατοχυρώνει τον όρο. Απλώς εύχεται να τα βρουν μεταξύ τους οι επιχειρηματικές κοινότητες των δύο χωρών.

 
Οι εθνοπροδότες δέχθηκαν πως ΟΛΑ τα επίσημα έγγραφα των Σκοπιανών που απευθύνονται στο εξωτερικό, από διαβατήρια και ταυτότητες μέχρι επιστολόχαρτα θα αναγράφουν τον όρο "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ΣΚΕΤΟ, για 5 χρόνια μετά την υπογραφή της συμφωνίας! Δηλαδή για τα επόμενα 5 χρόνια ενώ όλοι στον κόσμο θα ξέρουν ότι η Ελλάδα αναγνώρισε τα Σκόπια θα βλέπουν πως το όνομα αυτό είναι Μακεδονία σκέτο, μέχρι να το εμπεδώσουν. Μετά θα γραφτεί το North με μικρά γραμματάκια και το MACEDONIA με τεράστια, καθώς πουθενά η συμφωνία δεν υποχρεώνει τους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν ίδια στοιχεία, του ιδίου μεγέθους, για τους δύο όρους. Για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα διατηρηθούν τα δημόσια έγγραφα που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό. Θα μπορούν να αναγράφουν τον όρο "Δημοκρατία της Μακεδονίας" σκέτο, για 5 χρόνια μετά το ξεκίνημα των συνομιλιών με την Ε.Ε., ξεχωριστά για κάθε τομέα των συνομιλιών.

 
Επίσης, ανέγγιχτες μένουν όλες οι Σκοπιανές προπαγανδιστικές οργανώσεις στο εξωτερικό που σήμερα ονομάζονται Μακεδονικές, για τις οποίες η συμφωνία λέει ότι "δύνανται", αν το θελήσουν, να ονομασθούν βορειομακεδονικές. Τι λέτε; Θα το θελήσουν;

 
Επιπλέον θα συσταθεί μικτή Ελληνο-Μακεδονική (τι ξεφτίλα Θεέ μου!) επιτροπή που θα αναθεωρήσει ΚΑΙ τα ελληνικά σχολικά βιβλία, απαλείφοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να ενοχλήσει τους Σκοπιανούς!

 
Σε αντάλλαγμα όλων αυτών των… αιματηρών παραχωρήσεων που έκαναν οι Σκοπιανοί, εμείς δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε την είσοδό τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, να τους αναγνωρίσουμε στον ΟΗΕ με το όνομα Βόρεια Μακεδονία και να μην αναθεωρήσουμε ποτέ αυτή τη συμφωνία, καθώς το άρθρο 20 παράγραφος 9 ξεκαθαρίζει: “Οι διατάξεις της παρούσας Συμφωνίας θα παραμείνουν σε ισχύ για αόριστο χρονικό διάστημα και είναι αμετάκλητες. Δεν επιτρέπεται καμμία τροποποίηση της παρούσας Συμφωνίας”.

 
Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό. Όχι μόνο για την ιστορία μας, αλλά και για το μέλλον της χώρας.  


Με ελληνικές υπογραφές διαγράφεται με μια μονοκοντυλιά, ελληνισμός 2500 ετών και παραδίδεται δώρο με κορδέλα και φιόγκο στους παραχαράκτες της ιστορίας, στους πλαστογράφους ταυτοτήτων, στους απατεώνες των Βαλκανίων, που όμως, οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε, δούλεψαν με πείσμα και μεθοδικότητα όταν εμείς κοιμόμασταν με τα τσαρούχια.

 
Μετά την μικρασιατική καταστροφή, οι πρωταίτιοι της εθνικής τραγωδίας εκτελέστηκαν. 


Ευτυχώς για τους εθνοπροδότες των Πρεσπών, δεν υπάρχει πια θανατική ποινή. 


Θέλω να πιστεύω ότι...


 θα υπάρξουν ισόβια και θα υπάρξει κάποιος να ξεκαθαρίσει: “όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια”.  


Όμως, όποια ποινή και να τους επιβληθεί, η Μακεδονία που θα τουφεκιστεί σήμερα το βράδυ από το εκτελεστικό απόσπασμά “ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά ρε(μ/τ)άλια” δεν ανασταίνεται.

 
Υ.Γ. Οφείλω να σχολιάσω την άποψη που διακινούν και σοβαροί άνθρωποι πως “όσο περνάει ο καιρός, τόσο οι επόμενες προσφερόμενες λύσεις είναι δυσμενέστερες”.  

Ισχύει αυτό, αν μένεις άπρακτος. Αλλά πρόκειται για αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Πώς γίνεται για όλους τους άλλους, σε όλα τα θέματα που μένουν ανοιχτά, οι επόμενες προσφερόμενες λύσεις να είναι καλύτερες και μόνο για μας να είναι δυσμενέστερες; Προφανώς αν η δική μας διπλωματία έχει επικεφαλής Κοτζιάδες ή Δρούτσηδες (τη θυμάστε, φαντάζομαι, αυτή τη φοβερή φυσιογνωμία...) και διοργανώνει χοροεσπερίδες με φουα-γκρα και οι διπλωμάτες των Σκοπίων οργώνουν τον κόσμο προωθώντας τα συμφέροντά τους, η απόσταση μεταξύ μας θα μεγαλώνει, εις βάρος μας.  


Αλλά, επιτέλους, πότε θα απαλλαγούμε από το σύνδρομο της εθνικής μιζέριας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: