"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑίικα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ: Απαντήστε πριν τους πάρει και μας ξεφτιλίσει

Η ακατάσχετη φανφαρολογία και τα χοντρά ψέμματα του πολυχρονεμένου μας Τσίπρα στην Ελλάδα, τον έκαναν Πρωθυπουργό.

 
Θα έπρεπε να ξέρει πως μπορεί να παρασύρει έναν απογοητευμένο λαό, όμως δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν πολιτικό και δη, Πρόεδρο άλλου κράτους.

 
Σίγουρα κανείς από εμάς δεν θα μιλήσει για τις ηγετικές ικανότητες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ξέρουν άλλωστε οι ίδιοι οι Τούρκοι καλύτερα από εμάς.

 
Αυτό όμως που μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ όπως και κανένας από όσους βρέθηκαν σε πρωθυπουργικό ή προεδρικό ή οποιοδήποτε τέλος πάντων κυβερνητικό ή βουλευτικό θώκο.

 
Η πρόκληση των λεγομένων των Τούρκων είναι απολύτως αναμενόμενη. Και θα ήταν η ίδια από οποιαδήποτε χώρα την οποία θα κοροϊδεύαμε. Γιατί εννοείται πως τον κορόιδεψε. Και έφτασε στη σημείο αυτός ο γελοίος Π/Θ, να παίζει με τη φήμη ολόκληρης της χώρας και με εντελώς ανεύθυνη στάση να εκθέτει την Ελλάδα για άλλη μια φορά.

 
Η απάντηση οφείλει να είναι άμεση και ιδιαιτέρως σκληρή. Να σώσει ό,τι σώζεται από την αξιοπρέπεια της χώρας.

 
Η απάντηση στον Ερντογάν δεν δίδεται μέσα από μια συνέντευξη του Κοτζιά στην ΕΡΤ.

 
Με σχεδόν απόλυτη σιγουριά φαίνεται πως η επόμενη κίνηση των Τούρκων θα είναι να ψάξουν να βρουν τους "8" και να τους πάνε σηκωτούς στην Άγκυρα. Αν το επιτύχουν, πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα της χώρας και της σημερινής κυβέρνησης. Και άντε τούτοι ας ξεφτιλιστούν. Τόση ξεφτίλα, λίγη ακόμα δεν είναι τίποτα. Ο βρεγμένος το νερό δεν το φοβάται. Αλλά η χώρα; Για ποιό λόγο να κάνουν τέτοιο κακό στη χώρα;

 
Αν επιτευχθεί αυτό και οι Τούρκοι πάρουν πίσω τους "8",...

 ή έστω αν φανεί ότι τους πήραν πίσω (και ο νοών νοείτω), δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο παραμονής στην εξουσία αυτή η ανεκδιήγητη και ανύπαρκτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

 
Θα μου πεις βέβαια, επιβίωσαν μετά από Capital Controls. Άλλο η τσέπη όμως και άλλο η εθνική υπερηφάνεια.

 
Απαντήστε, πριν τους πάρουν και ξεφτιλιστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: