"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑΝΕΛέητο ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΑΔΙΚΟ - ΕΘΝΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ: Αυτή είναι λύση ! Οχι αστεία!!!



Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι αυτή η κατάπτυστη συμφωνία θα έχει οικονομικές επιπτώσεις που αν τις δεις σε βάθος χρόνου μπορεί να κοστίσουν περισσότερο από τα 80 δισ. του Βαρουφάκη. 


Ο προσδιορισμός Μακεδονικός/ή/ό κ.λπ. ΔΕΝ είναι πλέον δικός μας


Τον δικαιούνται και οι Σκοπιανοί. 


 Άρα ΟΛΑ τα προϊόντα της Μακεδονίας (μία είναι η Μακεδονία) που έχουν στο brand name ή στην ταυτότητά τους την ένδειξη Μακεδονικός/ή/ό είναι στον αέρα και πρέπει σύμφωνα με την "συμφωνία" οι δύο κοινότητες... να τα βρουν. Μακεδονικό Χαλβά εσείς, Βορειομακεδονικό Χαλβά εμείς. 


Τι να βρουν;  


Σαν να συζητάει ο ιδιοκτήτης με τον κλέφτη ποια πράγματα θα κρατήσει ο ένας και ποια ο άλλος!  


Ποιος ηλίθιος συνέταξε αυτή την παράγραφο; 


Την παραθέτω για να συνειδητοποιήσει και ο τελευταίος σανοφάγος το μέγεθος της ασχετοσύνης, της βλακείας, της ανικανότητας και της προθυμίας των αλητοσούργελων του ΣΥΡΙΖΑ στο να ξεπουλήσουν πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε καν να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης.


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:






Δεν υπάρχουν σχόλια: