"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Μια φοβερή αποκάλυψη



Σ​​ήμερα θα σας κάνω μια φοβερή αποκάλυψη, την οποία τα βοθροκάναλα και τα πληρωμένα έντυπα σας έχουν επιμελώς αποκρύψει. Μου πήρε ακριβώς ένα χρόνο προκειμένου να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες μου, γι’ αυτό πρέπει να μου συγχωρέσετε την καθυστερημένη ενημέρωσή σας. Ξεκίνησα την έρευνά μου πέρυσι, όταν, συμμετέχοντας στις εργασίες του Delphi Economic Forum στην έρευνα «Τι πιστεύουν οι Ελληνες» που παρουσίασε η διαΝΕΟσις, διαπίστωσα ότι υπήρχαν «περίεργα» ευρήματα στις ακόλουθες ερωτήσεις:


– Θα ήθελα να σας διαβάσω ορισμένες λέξεις και θα ήθελα να μου πείτε εάν, για εσάς προσωπικά, αντιπροσωπεύουν κάτι «καλό» ή κάτι «κακό».


 Απάντηση:  
Γερμανοί - Καλό 36,4%, Κακό 52,7%. 
Ρώσοι - Καλό 77,4%, Κακό 10,7%.



– Και τι θεωρείτε πως είναι τα ορατά ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό;


 Απάντηση:  
Υδρατμοί 61,9%, 
Αέρια ψεκασμού 26,5%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 11,6%.



Αυτό το τελευταίο εύρημα με προβλημάτισε ιδιαίτερα. Τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν; Μήπως εγώ προσωπικά, λόγω ηλικίας («δεν μπορείς να μάθεις σε ένα γέρο σκύλο νέα κόλπα») ή ξεροκεφαλιάς, δεν καταλαβαίνω ότι όντως μας ψεκάζουν για να επηρεάσουν την κρίση μας; Αποφάσισα να διερευνήσω το θέμα.



Με μεγάλη δυσκολία και με τη συνδρομή του Ελληνικού Διαστημικού Προγράμματος κατάφερα να συλλέξω δείγματα από τα αέρια που αφήνουν τα αεροπλάνα. Τα έστειλα για ανάλυση σε εργαστήριο του εξωτερικού και τώρα που έχω τα αποτελέσματα, μπορώ να σας κάνω τη φοβερή αποκάλυψη:



Μάλιστα, κύριοι, τα αέρια είναι ειδικά χημικά που επηρεάζουν τον εγκέφαλο. Αυτή όμως δεν είναι η αποκάλυψη, γιατί πολλοί συμπατριώτες μας το γνώριζαν. Η αποκάλυψη αφορά την προέλευση των αερίων. Ενώ όλοι πίστευαν ότι τα αέρια προέρχονται από τη Δύση και ειδικότερα από μια μυστική οργάνωση που κινεί τα νήματα προκειμένου να υποτάξει το αδούλωτο πνεύμα του Ελληνα, αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα αέρια προέρχονται από τη φιλική χώρα Ρωσία. Επιπλέον, ο σκοπός τους δεν είναι κακός αλλά αντίθετα καλός. Στα αέρια αυτά οφείλουμε το γεγονός ότι είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου. Εξάλλου αυτό το γεγονός επιβεβαιώνεται και πάλι από την ίδια έρευνα της διαΝΕΟσις. Στην ερώτηση:

– Με ποια από τις δύο ακόλουθες φράσεις συμφωνείτε περισσότερο;

«Οι Ελληνες είναι ένας λαός με μεγάλη ιστορία και παρά τη σημερινή κρίση ξεχωρίζει ακόμη για την ευφυΐα και τον πολιτισμό του» - 62,3%.

«Οι Ελληνες είναι ένας λαός που δεν έχει κρατήσει σχεδόν τίποτε από τον πολιτισμό του παρελθόντος» - 34,5%.



Οπως βλέπετε, με σεμνότητα και ταπεινότητα μόνο το 62,3% πιστεύει ότι σήμερα είμαστε ιδιαίτερα έξυπνοι και πολιτισμένοι! Φαίνεται ότι τα αέρια δεν είναι εντελώς αποτελεσματικά ή χρειάζεται μεγαλύτερη δόση, για να φτάσουμε το 100%!



Οπως σας προανέφερα, κατά τη διάρκεια των ερευνών μου βρήκα πολλά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι τα αέρια είναι ρωσικά και είναι για το καλό μας. Σας τα παραθέτω:



Στην «ΚτΚ» στις 8 Οκτωβρίου 2017 δημοσιεύτηκαν τα ευρήματα έρευνας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στην ερώτηση «Ποιος υποστηρίζει ή δεν υποστηρίζει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας διεθνώς;», το 43,5% λέει ότι ο Βλ. Πούτιν μας υποστηρίζει, ενώ για την Aγκελα Μέρκελ μόνο το 29,5% λέει ότι υποστηρίζει τα συμφέροντά μας διεθνώς


Αναζήτησα να βρω πράξεις ή δηλώσεις του Βλ. Πούτιν που να τεκμηριώνουν την υποστήριξή του, αλλά μάταια. Δεν βρήκα απολύτως τίποτα. Οι μόνες αναφορές ήταν οι επισκέψεις (αρχές 2015) της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης του Σύριζα στη Μόσχα, που συνοδεύτηκαν με τις δουλοπρεπείς υποκλίσεις του Λαφαζάνη, οι οποίες όμως δεν συγκίνησαν τον Πούτιν ώστε να μας δώσει χρήματα για να απαλλαγούμε από τους μισητούς Ευρωπαίους.  


Στην ίδια έρευνα οι ίδιοι ερωτώμενοι απάντησαν σε τρεις ερωτήσεις σχετικά με ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ως έξης: Στο θέμα της επίλυσης του Κυπριακού το 31% ότι μας στηρίζει η Ε.Ε., ενώ μόνο το 25% ότι μας στηρίζει η Ρωσία. Στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το 35,5% η Ε.Ε. ενώ η Ρωσία μόνο το 21,5%, και στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ το 24,5% η Ε.Ε. ενώ μόνο το 14,5% η Ρωσία.  


Πώς συμβιβάζονται αυτές οι θέσεις με την υποστήριξη του Πούτιν στα εθνικά θέματα, απαιτούνται υπερβατικές γνώσεις τις οποίες δεν διαθέτω.



Τα πράγματα όμως γίνονται χειρότερα από άλλα ευρήματα της έρευνας. 


Στην ερώτηση «Σε ποια χώρα (εκτός Ελλάδος) θέλετε να σπουδάσει το παιδί σας;», το 68% θέλει την Ε.Ε. ενώ μόνο το 3,5% προτιμά τη Ρωσία. 


Σε παρόμοια ερώτηση για τις χώρες παραμονής και απασχόλησης, τα ποσοστά είναι σχεδόν ίδια: 65% προτιμούν την Ε.Ε. ενώ μόνο το 4% τη Ρωσία. Και ενώ οι περισσότεροι (59,5%) υποστηρίζουν πως στη Ρωσία η δημοκρατία δεν λειτουργεί αποτελεσματικά και δεν υπάρχει σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (51,5%), εντούτοις, εμείς οι δημοκράτες που δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, έχουμε ιδιαίτερα θετικά γνώμη για τη Ρωσία (57,5%), και για τον Πούτιν ακόμα μεγαλύτερη (67%). 


Αν μπερδευτήκατε, μην ανησυχείτε, είναι γιατί και εσείς, σαν και εμένα, δεν έχετε εκτεθεί αρκετά στο ύπαιθρο για να σας επηρεάσουν τα αέρια.



Πάμε παρακάτω:



Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 μετέβη στην Αθήνα αντιπροσωπεία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, αποτελούμενη από τον Πρυτανεύοντα κ. Σταύρο Τουλουπίδη και τους Αναπληρωτές Πρύτανη κ. Φώτιο Μάρη, Παντελεήμονα Μπότσαρη και Νικόλαο Αγγελούση.



Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από την Α.Ε. τον Πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα κ. Αντρέι Μάσλοβ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε τελετή επίδοσης της τιμητικής διάκρισης για τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, του Χρυσού Μεταλλίου του Πανεπιστημίου. Το Μετάλλιο παρέλαβε, εξ ονόματος της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσίας, ο Πρέσβης κ. Αντρέι Μάσλοβ.



Ο Πρυτανεύων του Πανεπιστημίου Καθηγητής Σταύρος Τουλουπίδης επισήμανε ότι η τιμητική διάκριση απονέμεται στον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου, σε αναγνώριση του κύρους και της διεθνούς ακτινοβολίας της προσωπικότητας του Προέδρου της Ρωσίας ο οποίος υποστηρίζει και προωθεί το ορθόδοξο πνεύμα της ειρήνης και της φιλίας, το ελληνικό πνεύμα και τον πολιτισμό, καθώς και την ανάπτυξη των αμοιβαία επωφελών σχέσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ελλάδας, οι οποίες βασίζονται σε ιστορικούς δεσμούς φιλίας και κοινές πνευματικές και πολιτιστικές αξίες.



Βλέπετε πόσο δυνατά είναι τα αέρια; Επηρεάζουν ακόμα και καθηγητές πανεπιστημίων ώστε να αναγνωρίζουν ότι ο Πούτιν «…προωθεί το ορθόδοξο πνεύμα της ειρήνης και της φιλίας, το ελληνικό πνεύμα και τον πολιτισμό…». 


Για σταθείτε όμως. Στη Συρία δεν εμπλέκονται η Ρωσία και ο φιλειρηνιστής Πούτιν; Ποιος εισέβαλε και προσάρτησε την Κριμαία; Πάλι ο Πούτιν. Τότε μάλιστα βγήκαμε και τον υποστηρίξαμε επαναλαμβάνοντας τα επιχειρήματά του, τα οποία ουσιαστικά δικαίωναν και τον «Αττίλα» στην Κύπρο.  


Είδατε πόσο αποτελεσματικά είναι τα αέρια; Καμιά φορά μάς επηρεάζουν και το εθνικό φρόνημα.  


Αλλά και στο θέμα της Μακεδονίας, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσία ήταν από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισαν τη FYROM ως «Μακεδονία». Πρόσφατα (15/1/2018) είδαμε μια προσπάθεια από fake news να μας πείσουν ότι η Ρωσία άλλαξε στάση στο θέμα αυτό, παραλείποντας την απομαγνητοφωνημένη φράση του υπουργού Εξωτερικών Λαβρόφ: «Εχουμε αναγνωρίσει τη “Μακεδονία” ως Δημοκρατία της Μακεδονίας και μόνο».



ΥΓ. 1: Στο φετινό Delphi Economic Forum, παρουσιάστηκε η τελευταία έρευνα της διαΝΕΟσις με το ίδιο θέμα, η οποία επιβεβαιώνει τα περσινά ευρήματα. Θα δοθεί στη δημοσιότητα σήμερα. Μην τη χάσετε!



ΥΓ. 2: Στις πρόσφατες εκλογές στη Ρωσία ο Πούτιν πήρε 77% και εξελέγη για τέταρτη φορά πρόεδρος! Παρατηρητές όμως διαπίστωσαν ότι έγιναν περίπου 2.500 σοβαρές παρατυπίες στην ψηφοφορία και πολλαπλές διπλοψηφίες. Αλλά εμείς, ο εξυπνότερος λαός του κόσμου και γνήσιοι δημοκράτες, είμαστε με τον Πούτιν και τη Ρωσία. Εχετε αμφιβολία ότι μας ψεκάζουν οι Ρώσοι; Εγώ δεν έχω!

Ζήτω η Σοβιετική Δημοκρατία της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: