"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ-ΡΑΓΙΑΔΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Το θέμα δεν είναι το εάν, αλλά το πότε… (Αν ήσουν ο Ερντογάν τι θα έκανες, πότε θα έβρισκες καλύτερη ευκαιρία…?)

Από mail Αναγνώστη


Χέστηκε ο Ερντογάν για το αν θα καταφέρουν 10 μεμέτια να ανέβουν σ ’ένα βράχο. Κι εξηγούμαι… 


Όλη η Τουρκική Στρατιά Αιγαίου (4η Στρατιά), συνεπικουρούμενη από αρκετές 100άδες χιλιάδες ατάκτων έχει ήδη αποβιβαστεί στη χώρα μας με βάρκες, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του «η θάλασσα δεν έχει σύνορα». Έχει αναπτυχθεί σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα κι έχει «στρατοπεδεύσει» σε νευραλγικά σημεία, όπως δίπλα σε στρατόπεδα, σε αποθήκες οπλισμού/πυρομαχικών, σε εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας, κοντά σε σημαντικούς οδικούς κόμβους κι άξονες (σημεία που αποτελούν κύριους στόχους εν καιρώ πολέμου). Επί του παρόντος «λιάζονται» κι αναμένουν εντολές


Πάμε παρακάτω.

 
Η πολιτική ηγεσία του τόπου συναγωνίζεται για το ποιος τα’ χει κονομήσει απ’ τις μίζες, ποιος έχει διορίσει τους περισσότερους γκόμενους στο δημόσιο και ποιος έχει τα πιο πολλά ακίνητα και καταθέσεις. Ταυτόχρονα αναζητά τρόπους για τη δημιουργία άθεων νεογενίτσαρων και ασχολείται με την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα όπως είναι η νομιμοποίηση της πρέζας, πώς τα 15χρονα θα γίνουν πούστηδες και λεσβίες, πώς θα κόψει τα παπάρια του ο Μπάμπης και η καινούργια του ταυτότητα θα γράφει Βούλα, πόσους νοματαίους χωράει η πλατεία Συντάγματος, πώς θα παραμείνει στην καρέκλα της η Τασία, αν η Μακεδονία είναι «μισακιά» κι αν ο Καρανίκας θα πίνει φαρμακευτικό μπάφο ή Αλβανικό κατουρημένο.

 
Στο μεταξύ η στρατιωτική ηγεσία κόβει βόλτες στις μονάδες, διανυκτερεύει στα φυλάκια, υποδέχεται νεοσύλλεκτους, δίνει συμβουλές στο μάγειρα για την παρασκευή του συσσιτίου και δεν παραλείπει να φωτογραφίζεται με κοτσονάτους μεν, παππούδες δε, εθνοφύλακες οι οποίοι φέρουν στην εξάρτησή τους από 2 ζευγάρια γυαλιά έκαστος, ένα για κοντά κι ένα για μακριά. Περισσότερες πιθανότητες έχει σήμερα ένας θαλαμοφύλακας να συναντήσει τον Α/ΓΕΣ παρά τον Λοχαγό του. Επιπλέον μετρά ήδη 2 στελέχη σε αιχμαλωσία, αρκετούς νεκρούς εν υπηρεσία και πολλές υλικές ζημιές. Κι όλα τα παραπάνω εν καιρώ ειρήνης. 


Την ίδια ώρα ο σουλτάνος...


 εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό που έχει προκαλέσει, οργανώνει την επόμενη κίνησή του κατευθείαν στην καρδιά της χώρας μας.

 
Σχεδόν 1.000.000 νέοι, παραγωγικοί κι ετοιμοπόλεμοι έχουν αυτομολήσει από την Κολομβία των Βαλκανίων. Πίσω έχουν απομείνει 50 γριές που προσεύχονται κι ελπίζουν στη Μεγαλόχαρη (βοήθειά μας), άλλοι τόσοι γέροι που ελπίζουν να τους σώσει ο Πούτιν, κάμποσοι που περιμένουν από το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε και τον Κωσταράκο (λες κι όλοι αυτοί βοήθησαν ποτέ ή έχουν την πρόθεση να ασχοληθούν με το ζήτουλα της Ευρώπης), καμιά 200αριά γνωστοί άγνωστοι με κουκούλες που κάνουν ότι γουστάρουν, άλλες τόσες συμμορίες Αλβανών, Γεωργιανών, Ρώσων, Πακιστανών κι Αφγανών που δρουν ανεξέλεγκτα, σιδερώνουν γέρους, γριές και ρημάζουν περίπτερα για λίγα ευρώ και κάτι μαλάκες σαν και μένα που γράφουν παπαριές στο fb.
 

Αν ήσουν ο Ερντογάν τι θα έκανες, πότε θα έβρισκες καλύτερη ευκαιρία…?


Δεν υπάρχουν σχόλια: