"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


IΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ: Eξπρές του Μεσονυχτίου για ανήλικα παιδάκια το hotspot του Ελληνικού! Ρεπορτάζ-κόλαφος της βρετανικής εφημερίδας «The Times» για βιασμούς ανηλίκων απο νταβραντισμένα λαθρομαχμουματαριά που κάνουν πρόβες σε παιδάκια για να λύσουν το Δημογραφικό του εξυπνότερου λαού του κόσμου

Σαν Κράτος του Εξπρές του Μεσονυχτίου παρουσιάζει την Ελλάδα η βρετανική εφημερίδα «The Times».  


Πρόκειται για το ίδιο Κράτος στο οποίο η ανεκδιήγητη υπουργός Τασία προσκαλούσε τους μετανάστες.  


Πρόκειται για το ίδιο Κράτος που ανέχεται να γίνει χωματερή ανθρώπων ώστε να περάσει η αξιολόγηση που θα δώσει στα κυβερνητικά στελέχη λίγους μήνες ακόμη παραμονής στις δερμάτινες υπουργικές πολυθρόνες.


Δείτε πως περιγράφει η εφημερίδα την Κόλαση στο hotspot του Ελληνικού όταν Μέρκελ και Ομπάμα δίνουν εύσημα στην Τουρκία


Πόσο άλλο θα ξευτελιστούμε σε ολόκληρο τον πλανήτη;
 

Το ενδιαφέρον της εφημερίδας επικεντρώνεται στο Ελληνικό εκεί όπου, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, οι μητέρες τρέμουν κάθε νύχτα από τον φόβο για το τι θα συμβεί στα παιδιά τους, αφού πολλά είναι εκείνα που, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.


Μια 35χρονη Αφγανή μητέρα, η Γκουρλούζ Ταζίκ, μίλησε για το πώς αισθάνεται όταν κάθε βράδυ τα φώτα σβήνουν στο Ελληνικό:
 
Όπως όλες οι μητέρες στο παλιό αεροδρόμιο, η Γκουρλούζ καλεί τα παιδιά της. Όταν πηγαίνουν δίπλα της, τότε εκείνη αρχίζει να τους τραγουδά για να τα ηρεμήσει. Ωστόσο, όταν τα τρία ανήλικα παιδιά της κοιμούνται, εκείνη μένει ξύπνια, παρακολουθώντας με αγωνία κάθε κίνηση μέσα στο κέντρο γιατί, όπως λέει, «περίεργα πράγματα συμβαίνουν μέσα στο κέντρο μετά τα μεσάνυχτα».


Σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών μέσα σε κέντρα φιλοξενίας ανά την Ελλάδα, όπως προκύπτει και από μαρτυρίες προσφύγων και μεταναστών, με τους Times να κάνουν λόγω για «έκρηξη» των περιστατικών βίας.


Ένα πρόσφατο περιστασιακό, που είδε το «φως» της δημοσιότητας, είναι ο βιασμός ενός 13χρονου αγοριού από έναν Αγφανό μέσα στο hotspot της Χίου! Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 15 Απριλίου και ο δράστης συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του θύματος, ενώ του απαγγέλθηκε κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Χίου και παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο.


KOYΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: