"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ενός πασόκου δύσμοιροι έπονται

Στην αφετηρία του εκλογικού ράλι ανακοινώνεται η συνεργασία διαβόλου με Μεφιστοφελή και Εωσφόρο


«Δεν είναι νεκρό εκείνο που μπορεί αιώνια να κείται. Με το πέρασμα των παράξενων αιώνων μπορεί να πεθάνει ακόμα κι ο θάνατος». 
Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ, από το διήγημα «Το κάλεσμα του Κθούλου», το οποίο γράφτηκε το 1928. 

Ο Χ. Φ. Λάβκραφτ είναι ο ιστορικός της πασοκάρας πριν καν εκείνη ιδρυθεί! Ο αξεπέραστος συγγραφέας ιστοριών τρόμου και ο μέγας διδάσκαλος του απόκοσμης φρίκης συνέλαβε την ιδέα του Κινήματος και την εξόρκισε εγκλωβίζοντάς τη σε σελίδες καταραμένων αφηγημάτων όπου οι πάνκακοι, απόκοσμοι αρχαίοι θεοί προσπαθούν να σπάσουν τα δεσμά τους και να ξεχυθούν ανεξέλεγκτοι στον κόσμο

Κάπου πρέπει να έγινε η στραβή και τα βδελυρά στοιχειά ασύμμετρων κολάσεων βρήκαν τον δρόμο τους στην εποχή μας.
Το πνεύμα το τσουκατισμού, η μαντελική λατρεία, οι τελετές μύησης μεταφοράς βαλιτσών με μάρκα, το Γκόλουμ του Κολωνακίου που πρωθυπούργευσε, όλη η αποφορά των ενδογήινων και το εξωγήινο μίσος εξαπολύθηκαν εναντίον μιας χώρας που ισοπεδώθηκε και στιγματίστηκε με λογότυπα της Siemens και εταιριών οπλικών συστημάτων.

Οσα διηγήματα, μυθιστορήματα, ποιήματα και νουβέλες δεν πρόλαβε να γράψει και να ολοκληρώσει ο αξέχαστος συγγραφέας Λάβκραφτ θα τα κάνει πράξη ένας συνεχιστής της παράδοσής του: ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου ή, αλλιώς, «Το Πλάσμα Στο Κανό» ή «Ο Δαίμονας Με Τα Κολάν».

Αυτό το αλλόκοσμο αστροπελέκι μασούλησε τις διαστάσεις, έκαμψε χρόνο, χώρο και περιστάσεις, και επανέρχεται δριμύτατο στην πολιτική ζωή με το πρώτο το αυθεντικό κέλυφός του!

Ο ΓΑΠ δείχνει να επανακάμπτει στο ΠΑΣΟΚ και ακούγεται ότι η επανένταξή του στη μαύρη σέκτα των αχόρταγων σοσιαλδημοκρατών είναι ante portas

Στο χαλάκι της εξώθυρας πέφτει ο ίσκιος από τις μελανές πτέρυγες τούτης της δυσπερίγραπτης υπάρξεως και όλοι μας οφείλουμε να προετοιμαστούμε, να πάρουμε τα μέτρα μας πριν μας τα πάρει εκείνος.

Τα μόνα καλά της υποθέσεως είναι: 


Αφενός, το γέλιο που θα πέσει 

Αφετέρου, η αντίδραση του Βενιζέλου στην επιστροφή του Θηρίου.

Ουδέν κακόν αμιγές χειρότερου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: