"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Απάντηση σε προβοκάτορες σουργελοντενεκέδες. πολέμιους του Θεατρικού Μουσείου

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ απαντά στις Σάχλες ηλιθίων που έχουν στοχοποιήσει το Θεατρικό Μουσείο 

Υπάρχουν στην ασυδοσία των διαφόρων διαδικτυακών καμαριών κάτι μικροί θλιβεροί προβοκάτορες που με εξυπναδίστικο και χυδαίο τρόπο διασπείρουν συκοφαντίες για να μπατάρουν τους μπουρζουάδες, όπως έλεγε μια αριστοκράτισσα γειτόνισσα. Ετσι κυκλοφορεί ένα σούργελο στις τριόδους των αιθέρων ηλίθια ψέματα για το Θεατρικό Μουσείο και τη μοίρα του. 

Και πρώτα ότι χρηματοδοτείται αφειδώς και πιθανόν κάποιοι τα τρώνε. Λοιπόν, προσωπικά ζητώ την επέμβαση του εισαγγελέα και σε περίπτωση που θα βγει το ΑΜΙΣΘΟ Δ.Σ. καθαρό η μήνυση θα πάει σύννεφο. Πριν από δύο χρόνια είχα προκαλέσει το ΕΚΕΘΕΧ και εστάλησαν ορκωτοί λογιστές και το λευκό πόρισμα είναι στη διάθεση του καθενός. 

Το Θεατρικό Μουσείο εδώ και σαράντα χρόνια μοναδικό πόρο έχει την κρατική επιχορήγηση.  

Δεν έχει εισιτήριο εισόδου και διαθέτει το αρχειακό του υλικό σε δημοσιογράφους, καθηγητές και πανεπιστημιακούς, φοιτητές και διδάκτορες, ξένους και Ελληνες ΔΩΡΕΑΝ. 

Δωρεάν δέχεται και τους 70.000 επισκέπτες μαθητές τον χρόνο

ΔΩΡΕΑΝ (ούτε καν την αξία της δισκέτας) τροφοδοτεί με DVD αρχαίων τραγωδιών και έργων του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που έχει βιντεοσκοπήσει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας. 

Τα μόνα έξοδά του είναι οι μισθοί του προσωπικού, τα ενοίκια της βιβλιοθήκης, το ΙΚΑ, η Εφορία και τα αναλώσιμα. Αν δεν λάβει την επιχορήγηση, χρωστάει στους υπαλλήλους, στο ΙΚΑ, στην Εφορία, στον ιδιοκτήτη της βιβλιοθήκης κ.λπ. Και συνεχίζει να χρωστάει όταν ανακοινώνεται πως λαμβάνει π.χ. 250.000 ευρώ ενώ οφείλει 400.000 και έως τη νέα επαιτεία οι εναπομείνασες 150.000 λόγω νέων οφειλών έχουν ξαναγίνει 400.000. 

Οποιος αποδείξει με όποιο μέσο ότι τα χρήματα (τα λειψά) που εισπράττει δεν πάνε στους εργαζομένους, στο ενοίκιο και στη συντήρηση της πυρόσβεσης, στη συνδρομή του Διαδικτύου και στο χαρτί των φωτοτυπιών, το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να πυρποληθεί στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: