"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΛΑΓΝΕΙΑ και ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Ερώτηση κρίσεως προς Δυτικούς ψυχοπονιάρηδες: Γιατί αρνείται να δεχθεί "πρόσφυγες", η Σαουδική Αραβία ωεωωω???!!! (Ενώ διαθέτει 100.000 κλιματιζόμενες σκηνές που μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπους και τις οποίες αφήνει να κάθονται άδειες.)


Από το Facebook της Mersina Papadopoulou


Ενώ οι ευρωπαϊκές χώρες κατηγορούνται για την αποτυχία τους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τους Σύριους πρόσφυγες (ανάμεσά τους και Αφγανοί, Πακιστανοί και κάθε είδος λαθρομεταναστών, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την παντελή απουσία ελέγχου, αυτοπαρουσιάζονται ως Σύροι πρόσφυγες), η Σαουδική Αραβία, η οποία έχει δεχθεί ακριβώς μηδέν πρόσφυγες, διαθέτει 100.000 κλιματιζόμενες σκηνές που μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπους και τις οποίες αφήνει να κάθονται άδειες.
 

Κι ενώ αρνείται να δεχθεί πρόσφυγες, η Σαουδική Αραβία πρόσφατα προσφέρθηκε να χτίσει 200 τζαμιά για τους 2.000.000 πρόσφυγες που αναμένεται να καταφύγουν στην Ευρώπη. Χα!

Και η απάντηση της Σαουδικής Αραβίας στις κατηγορίες ότι δεν δέχεται τους αδελφούς ομόδοξους, σύμφωνα και με την αραβική παράδοση της Ummah που υποτίθεται ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να προσφέρουν προστασία σε όλους τους μουσουλμάνους ως μία αδελφότητα, έχει ως εξής, από τα χείλη εκπροσώπου της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας:

«Αν αυτοί οι πρόσφυγες εγκατασταθούν στην Δύση τότε θα φέρουν μαζί τους και τον Φάρο του Φωτός (δηλαδή το Ισλάμ)».

«Αυτό που κάνουμε είναι να περιμένουμε να εγκατασταθούν, έτσι ώστε να αποδείξουν σε αυτά τα άπιστα έθνη πώς να σωθούν που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ».

Αυτάαααααααα...

(Ανάρτησή μου του 2016...τότε που ήμουν συνομωσιολόγος)

Andreas Xipolitos

 

Υπόψη:  Η Σαουδική Αραβία...


 έφτιαξε και διαθέτει αυτές τις σκηνές για θρησκευτικό τουρισμό. Ενώ εμείς, δεχόμαστε τον Ιρανό, ως πρόσφυγα, να φτιάχνει ΜΚΟ στην χώρα μας και να μας απειλεί, επειδή είμαστε φασίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: