"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Δικάστε με ρε αν τολμάτε!!! ...σκούζει το ταλαίπωρο...

Γράφει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ


Δικάστε με ρε αν τολμάτε!!! ...σκούζει το ταλαίπωρο...

...και εδώ κάποιος θα πρέπει να του πει "πρόσεχε τι εύχεσαι" αλλά δε νομίζω να του γίνει το χατίρι.

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης του θα είναι να μην ξαναδεί πρωθυπουργία, να μείνει αυτός και κυρίως οι ιδέες του και η περίεργη ερειστική και τοξική "αριστερά" του εκτός κοινοβουλίου για πάντα, και η χώρα που τόσο μίσησε να προοδεύει με ουρανοξύστες, υποδομές, πλούτο (για όλους) πολυτέλεια, καθαρές γειτονιές χωρίς "άβατα", με πανεπιστήμια, καινοτομίες, προκοπή, καθαριότητα, χωρίς "άσυλα", και αυτόν κουρνιασμένο σε μια γωνίτσα, με τα φτερά που του έδωσε η περίεργη αυτή "αριστερά" του κομμένα.

Ξέροντας ότι κάποιοι ξέρουν και ότι σε εύθετο χρόνο και ευκαιρίας δοθείσης θα αποκαλυφθούν όλα μια και καλή. Όχι όποτε αυτός θέλει να γίνει ήρωας αλλά όποτε θα είναι πιο ωφέλιμο ώστε η χώρα να μην τον έχει στα πόδια της.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη καταδίκη του.

Βλέποντας δε το θρασιμάκι να σφαδάζει η να είναι λυπημένο με τη μουσουδα κατεβασμένη, σκέπτομαι ένα πράγμα:

Αν αυτή η εικόνα φαίνεται σαν αναχρονισμός το 2020, πως θα φαίνεται το 2025 ή το 2030, ιδίως αν με λίγη καλή τύχη και νόηση λαού, μείνει εκτός εξουσίας;

Διότι σίγουρα και η παρούσα κυβέρνηση και τα πεπραγμένα της θα αρχίσουν να κρίνονται κάποια στιγμή σε ελάχιστους μήνες αντικειμενικά και εκ του αποτελέσματος και όχι σύμφωνα με τα ορμέμφυτα του καθενός ή γιατί δεν βγάζει τετράγωνες τυρόπιττες το σχολικό κυλικείο της περιοχής του.

Σίγουρα όμως, επίσης δικαιούνται ένα μέτρο σύγκρισης καλύτερο από το φυτευτό με τις ευλογίες διεθνιστικών κύκλων τσίρκο που πολύ βόλεψε πολλούς εντός και εκτός Ελλάδος, ή μάλλον όλους, εκτός από το υγιέστερο κομμάτι του Ελληνικού λαού που υπέφερε τα πάνδεινα και κράτησε τη χώρα όρθια αυτή τη δεκαετία που μας πέρασε.
Ο ντόπιας κοπής κατά φαντασίαν William Wallace - Braveheart από τα Lidl, πρώην καταληψίας σχολείων, από το Αθαμάνιο Άρτας :D :D :D Έλεος πια!


ΥΓ: Ναι, το ξέρω ότι "μια είναι η αριστερά" αλλά...


 έχω συναντήσει και πιο καλοσυνάτους και αφελείς που ξεσπούσαν διαβάζοντας. Αριστεροί και αυτοί θα μου πεις, αλλά τουλάχιστον δεν κατέστρεφαν... και σίγουρα όχι αυτό το μαζικό οδοστρωτήρα δήθεν επαναστατισμού και εντέχνως κρυπτόμενης καταστρεπτικής ιδιοτέλειας που βιώσαμε από την εποχή Αλαβάνου και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: