"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΕΘΝΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ - ΝουΔοΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Η ντροπή των ευρωβουλευτών

Ολόκληρη η Ευρώπη αναγνωρίζει και παραδέχεται ότι ο κομμουνισμός και ο ναζισμός είναι εξίσου δολοφονικές κι απάνθρωπες ιδεολογίες, εκτός από τους περισσότερους εκ των Ελλήνων ευρωβουλευτών, οι οποίοι υποτίθεται ότι εκπροσωπούν την πατρίδα μας, που μάτωσε και διαλύθηκε και από τα δύο δεινά: ο κομμουνισμός και ο ναζισμός χτύπησαν ανελέητα την Ελλάδα και κατέστρεψαν ό,τι είχαν χτίσει οι πρόγονοί μας με τόσο κόπο, αίμα και θυσίες.

Την πρόταση εξίσωσης του κομμουνισμού με τον ναζισμό κατέθεσαν προς ψήφιση στην Ευρωβουλή οι ομάδες του Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλδημοκρατών, των Φιλελεύθερων, των Πρασίνων και των Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών, με την αφορμή της συμπλήρωσης των 80 χρόνων από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτή η πρόταση έγινε με συντριπτική πλειοψηφία δεκτή, με 535 ψήφους υπέρ, 66 κατά και 52 λευκά…

Ονειδος για την πατρίδα και την πολιτισμένη ανθρωπότητα είναι η στάση που κράτησαν οι Ελληνες ευρωβουλευτές - με εξαίρεση την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου από τη Νέα Δημοκρατία και τον Εμμανουήλ Φράγκο από την Ελληνική Λύση, που ψήφισαν υπέρ της πρότασης. Ολοι οι υπόλοιποι είτε ψήφισαν αρνητικά είτε απείχαν από τη διαδικασία ή ψήφισαν λευκό.

Φυσικά, από κόμματα όπως το ΚΚΕ, το οποίο εκπροσωπεί αυθεντικά αυτή την εγκληματική ιδεολογία και έκανε πράξη όσα απάνθρωπα πρεσβεύει δεν μπορεί να περιμένει κανείς υπερψήφιση τέτοιων προτάσεων.  

Απίθανο θα ήταν να ψηφίσει θετικά και ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει πνευματική συγγένεια Α' βαθμού με το ΚΚΕ.
Ομως, είναι αληθινά κατάπτυστη η στάση των ευρωβουλευτών που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η Μαρία Σπυράκη καταψήφισε την πρόταση, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απείχαν από την ψηφοφορία και λευκό ψήφισαν οι Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Οι προαναφερθέντες ουσιαστικά με τη στάση τους...


 αθώωσαν τον Βελουχιώτη, τον Ζαχαριάδη, τον Βαφειάδη και άλλους κομμουνιστές που προκάλεσαν τις σφαγές των προγόνων των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας και δολοφόνησαν τη μνήμη των θυμάτων των συμμοριτών.
 

Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: