"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ: Oπου και να ταξιδεύω το Ελληνόφωνο Μαρξιστικό μπουρδέλο ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ...

Αυτές τι μέρες προβάλλονται διαφημιστικά spots που προωθούν τις λαϊκές αγορές και υπογράφονται από την ΠΟΣΠΛΑ. 


Τι είναι η ΠΟΣΠΛΑ;  


Η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών. 


Ουδέν μεμπτόν μέχρι στιγμής. Ένας συνδικαλιστικός φορέας διαφημίζεται κλαδικά και σε προτρέπει να αγοράζεις από την λαϊκή και όχι π.χ. από το μανάβικο. Πού είναι το πρόβλημα;  


Ότι αυτή τη διαφήμιση την πληρώνει ο... μανάβης!

 
Τα χρήματα για τη λειτουργία της και τη διαφήμισή της, η ΠΟΣΠΛΑ δεν τα αντλεί από συνδρομές των μελών της αλλά από επιχορήγηση της Περιφέρειας Αττικής, δηλαδή από χρήματα τω φορολογουμένων στους οποίους περιλαμβάνονται και οι μανάβηδες και πολλοί άλλοι που οι λαϊκές ανταγωνίζονται. 


 Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων να διευκρινίσω ότι είμαι πελάτης των λαϊκών, όχι μόνο για λαχανικά, και θεωρώ σωστό μέτρο τη λειτουργία τους. Όχι όμως και τη διαφήμισή τους με τα λεφτά του άλλου! 


 Είναι καθαρή κλοπή, παράλογη και ανήθικη και επιπλέον απολύτως αντιπαραγωγικό να δαπανώνται χρήματα του φορολογούμενου για να διαφημιστεί ένας κλάδος στο εσωτερικό της χώρας εις βάρος κάποιου άλλου, ή μια Περιφέρεια της χώρας εις βάρος κάποιας άλλης.  


Πλήρωνε λοιπόν μανάβη την διαφήμιση του ανταγωνιστή σου που...


 χρηματοδοτούν όσοι ανακάλυψαν το marketing στα κιτάπια του μαρξισμού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: