"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΣΟΓΛΑΝΟΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΑΝ: Φοιτήτρια του ΕΜΠ σβήνει συνέχεια αυτά που γράφει ο καθηγητής στον πίνακα (video)

#ΕΜΠεριστατωμένηΜαλακία7904 (Αρχιτεκτόνων 3ο)
26 Μαΐου 2017, ώρα 11.35
 


Την ώρα που κανονικά θα ξεκινούσε το μάθημα της Πολεοδομίας 2 σ’ ένα από τα αμφιθέατρα του κτ. Αβέρωφ. Μια ομάδα ατόμων εμπόδισε την διεξαγωγή του μαθήματος. Ο λόγος ήταν η ομιλία της καθηγήτριας εγκληματολογίας Ζαραφωνίτου της Παντείου, με της οποίας τις απόψεις, περί μεταναστών, διαφωνούσαν όπως, φαίνεται και με το σχετικό κείμενο που μοίρασαν στους φοιτητές.
 


Για να αποτραπεί η διεξαγωγή του μαθήματος έβαλαν πολύ δυνατά μουσική, σε δυο μεγάλα ηχεία που έφεραν μαζί τους, έξω από το αμφιθέατρο.
 


Ένας από τους υπευθύνους καθηγητές του μαθήματος, καθ. Μπελαβίλας, προσπαθούσε να γράψει στον πινάκα της αίθουσας, για να απευθυνθεί προς τους φοιτητές, αφού η ένταση της μουσικής δεν του επέτρεπε να ακουστεί. Η ενεργεία του, όμως απετράπη από μια κοπέλα, η οποία έσβηνε απευθείας ότι αυτός έγραφε και μετά προσπάθησε και να του πάρει τον μαρκαδόρο.
 


Το όλο σκηνικό...

 τελείωσε με το πέρας της ώρας, που θα γινόταν το μάθημα, όποτε έφυγαν και οι καθηγητές από το αμφιθέατρο. Τα ηχεία συνέχισαν να παίζουν έως ότου να γίνει βέβαιο πως και τα φροντιστήρια του μαθήματος δεν θα πραγματοποιηθούν!

Δειτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: