"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑΝΕΛέητο ΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Καμμένος με στολή «Θάνου» στέλνει μήνυμα κατά της διάκρισης των εξουσιών! - Απάντηση για τις επαφές του με κατάδικο επιχείρησε να δώσει ο ΥΠΕΘΑ



Την εικόνα ενός αρραγούς μετώπου, όπου νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική εξουσία συμμαχούν και συνυπάρχουν σε ένα πρόσωπο, όπως στα βαφτίσια του διαχειριστή του αγαπημένου του site, θέλησε να δώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
 
Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχολιάζοντας τη νέα μεταμφίεση του ΥΠΕΘΑ, άφησαν να εννοηθεί ότι ο Πάνος Καμμένος προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα το χόμπι του στις μεταμφιέσεις, υιοθετώντας πλέον και εμφανισιακά χαρακτηριστικά όχι μόνο από τα σώματα στρατού αλλά και από το δικαστικό σώμα.

 
Προφανώς ο Πάνος Καμμένος ήθελε να δείξει ότι τίποτα δεν τον εμποδίζει να αναλάβει και καθήκοντα προέδρου του Αρείου Πάγου, αφού διαθέτει όλα τα προσόντα, όπως τίποτα δεν τον εμποδίζει να γίνει αλεξιπτωτιστής ή πιλότος F-16 αφού μπορεί να φορέσει τη στολή.

 
Πάντως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε νεότερη ανακοίνωσή του διευκρίνισε πως δεν είχε σκοπό να υιοθετήσει την κόμμωση της προέδρου του Αρείου Πάγου και ότι την συγκεκριμένη κουπ την έφτιαξε στο κεφάλι του ο γιος του για να παίξει, ενώ εκείνος κοιμόταν.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: