"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Ωράριο και στις τουαλέτες της Βουλής για να μη συναντηθούν κατά λάθος οι πολιτικοί αρχηγοί


Έπειτα από πολύωρη συνάντηση, παρουσία του Προέδρου της Βουλής, οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Βουλής, κατέληξαν τελικά σε συμφωνία, για τις ώρες χρήσης της τουαλέτας, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο «τυχαίων» συναντήσεων ανάμεσα σε πολιτικούς αρχηγούς που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συναντηθούν.

Η σύσκεψη κινδύνευσε να τιναχτεί στον αέρα, όταν ο εκπρόσωπος του Αντώνη Σαμαρά, ζήτησε να μην υπάρχει κοινό ωράριο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς ο Πρωθυπουργός θα προτιμούσε να πηγαίνει στην τουαλέτα μόνος του, χωρίς να είναι αναγκασμένος να ακούει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και εκεί.

Όμως ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, τελικά υποχώρησε («για το καλό της πατρίδας» όπως είπε) και έκανε δεκτή τη συμβιβαστική λύση, να υπάρχει ένα κοινό δίωρο το πρωί, όπου ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μπορούν να έχουν κοινή παρουσία στις τουαλέτες.

Από την κρίσιμη συνάντηση, αποχώρησε ο εκπρόσωπος του Πάνου Καμμένου, καταγγέλοντας ότι ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεν δέχεται να κάνει την ανάγκη του δίπλα σε δοσίλογους και προδότες και γι’ αυτό θα χρησιμοποιεί χημική τουαλέτα στο γραφείο του.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: