"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ:Το ημερολόγιο μιας νύφης τζιχαντιστή - Α ρε μπαγάσηδες ισλαμομαχμούτηδες να μην έχω μια ελεύθερη αδελφή να σας την δώσω!!!

Μπορεί να σπούδασε ιατρική και να εγκατέλειψε άνετη ζωή στην Μαλαισία αλλά η Σαμς, όπως αυτοαποκαλείται, είναι υπερήφανη που άφησε τα πάντα πίσω της για να «υπηρετήσει» έναν μαχητή του Ισλαμικού Κράτους. 
 


Σε ένα ημερολόγιο που κρατάει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει να ανανεώνει τακτικά, η 26χρονη ισχυρίζεται ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Μαροκινό σύζυγό της Αμπού Μπαρά –τον οποίο δεν είχε γνωρίσει μέχρι την ημέρα του γάμου τους. 

 

Τι και αν το ζευγάρι δεν μιλάει την ίδια γλώσσα και χρειάζεται…λεξικό για να επικοινωνήσει, η Σαμς ισχυρίζεται ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον άντρα της και πλέον ζει για να τον φροντίζει. 
 


«Είμαι σίγουρη ότι μια μέρα ο άντρας μου θα γίνει μάρτυρας…Και πρέπει να προετοιμαστώ για αυτό. Θα πρέπει να μείνω δυνατή για το αγέννητο παιδί μου» έγραψε η ίδια στο Twitter. 
 


Την ίδια ώρα, η νεαρή γυναίκα αναφέρει ότι οι γονείς της υποστηρίζουν την επιλογή της αυτή και μάλιστα ισχυρίζεται ότι σκοπεύουν να την…ακολουθήσουν στη Συρία. «Μια ζωή χωρίς Τζιχάντ είναι σαν να πίνεις θαλασσινό νερό. Διψάς συνέχεια και αφυδατώνεσαι» έγραψε στο…ημερολόγιό της. 

Όταν άλλοι χρήστες τη ρώτησαν για ποιο λόγο αποφάσισε να παντρευτεί έναν τζιχαντιστή, η ίδια απάντησε:


Πήγε για πρώτη φορά στη Συρία για φροντίσει τους τραυματισμένους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Λίγη ώρα αργότερα, ανήρτησε μια ανατριχιαστική φωτογραφία που έδειχνε ένα όπλο τυλιγμένο σε ένα στηθοσκόπιο. «Αυτό είναι το selfie εμένα και του άντρα μου» έγραψε από κάτω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: