"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Εχει παραγραφεί το βασικό αδίκημα του γιατρού-«μαϊμού» - To κράτος-μουρδέλο μπορεί να του κλ@σ31 με φόρα τ' @ρχ1:

Η βασική μη νόμιμη πράξη του ψευτογιατρού, ο οποίος είχε διοριστεί διευθυντής Γενικής Ιατρικής του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου με πλαστό πτυχίο, έχει παραγραφεί τόνισε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.


«Η βασική μη νόμιμη πράξη τελέστηκε πριν πέντε χρόνια έχει παραγραφεί... Κανείς δεν πρόσεξε το πτυχίο του ανθρώπου αυτού, έδινε αυτός ο άνθρωπος ιατρικές οδηγίες;» διερωτήθηκε ο κ. Ρακιντζής, μιλώτας στον Σκάι, και ανέφερε ότι ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί για το περιστατικό από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις αρμόδιες υπηρεσίας προκειμένου να διερευνήσει το περιστατικό νωρίτερα.

«Αν εγώ έχω βάλει βόμβα στο Σύνταγμα πριν 20 χρόνια, και εκραγεί σήμερα, τότε το αδίκημα που έχω τελέσει έχει παραγραφεί(!)» είπε χαρακτηριστικά, αναδεικνύοντας τα κενά του νομικού πλαισίου.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα πολλά περιστατικά με πλαστά στοιχεία, που δεν έχουν βρεθεί ακόμη, και ίσως να μη εντοπιστούν και ποτέ. «Δεν μπορούμε να ψάξουμε όλα τα πτυχία του εξωτερικού» υπογράμμισε.

Ανέφερε δε, άλλες δυο παρόμοιες τραγελαφικές υποθέσεις:  
Για έναν καρδιοχειρουργό που εμφάνισε συστατική επιστολή από τον διάσημο συνάδελφό του Μαγκντί Γιακούμπ, και ο Γιακούμπ ούτε που τον ήξερε, αλλά και για έναν «πολιτικό μηχανικό» που έφτιαχνε σχέδια χωρίς να είναι μηχανικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: