"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Όπως το μπουρδέλο ξεγελούσε τους κουτόφραγκους και ζούσε για δεκαετίες με δανεικά, πάνω από τις δυνάμεις του, έτσι και τώρα με ένα ΠΕΤΣΙΝΟ πέναλτι η Εθνική πέρασε στους 16.


Με κάλπικο πέναλτι, και με τον αστείο, γραφικό και αφερέγγυο Σπυρόπουλο να λέει του κόσμου τις ανοησίες στην περιγραφή του αγώνα, η Εθνική Ελλάδας πέρασε στους 16.


Ο Σαμαράς ξεγέλασε τον διαιτητή πέφτοντας για να πάρει ανύπαρκτο πέναλτι.


Κανονικά αν υπήρχε δικαιοσύνη ποδοσφαίρου θα έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους.


Όπως η Ελλάδα ξεγελούσε τους κουτόφραγκους και ζούσε για δεκαετίες με δανεικά, πάνω από τις δυνάμεις της, έτσι και τώρα με ένα ψεύτικο πέναλτι η Εθνική πέρασε στους 16.


Καταφέραμε εμείς οι χρεοκοπημένοι να εξαπατήσουμε τους ταλαίπωρους κατοίκους της Ακτής Ελεφαντοστού και γι΄αυτό θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.


Όπως με τις αλχημείες μπήκαμε στην ζώνη του ευρώ έτσι με ένα πλαστό πέναλτι περάσαμε στους 16.


Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τι είναι;



Φυσικά τα λεφτά είναι πολλά και τα συμφέροντα επίσης.


Ο πρωθυπουργός Σαμαράς δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί την Εθνική.


Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο πρωθυπουργός της χώρας έσπευσε, μέσω τηλεγραφήματος, να συγχαρεί τους παίκτες και τον Πορτογάλο προπονητή για την είσοδο της Εθνικής στους «16».


Οπότε μην δίνετε σημασία στις παπαριές που θα ακούσετε από τα παπαγαλάκια της Εθνικής ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: