"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Πρόσκληση σε Αγρύπνια για ήττα της Κόστα Ρίκα

Photo: Η θαυματουργή, αχειροποίητος εικόνα του Αγίου Γεωργίου του Σαμαρά του Κοσταρικοκτόνου, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα


Με συμμετοχή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και υπουργών της κυβέρνησης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί  Ολονυχτία κατά του Costa Rika Pride, για τη στήριξη της Εθνικής μας ομάδας στη Μητρόπολη Αθηνών.

Παράλληλα, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η θαυματουργή εικόνα του Αγίου Γεώργιου του Σαμαρά, ο οποίος σκοτώνει με το δόρυ του τον δράκο της Κόστα Ρίκα και οδηγεί την ομάδα μας στον Όλυμπο.

Κατά την ολονυχτία, θα πραγματοποιηθεί δέηση προκειμένου να αποκλειστεί από την εντεκάδα του Εθνικού μας συγκροτήματος ο Κώστας Κατσουράνης, ενώ θα ψαλλεί το Υπερμάχω Στρατηγώ» συνοδεία συνθημάτων για το βάρος συγκεκριμένων οργάνων του τσολιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των οργανωτών, πανοπλίες Λεωνίδα και περικεφαλαίες, θα διατίθενται στην είσοδο, οπότε οι πιστοί δε χρειάζεται να φέρουν τις δικές τους.

Πριν την εκδήλωση, έχει προγραμματιστεί διαπόμπευση όσων Εθνικών Μειοδοτών κάνουν αναφορά στο πέναλντι με την Ακτη Ελεφαντοστού και δημόσιος λιθοβολισμός τους στο προαύλιο της Εκκλησίας.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: