"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Νευρικός κλονισμός Π. Καμμένου λόγω κοινής ψήφου με ΓΑΠ!

Photo: Ο Πάνος Καμμένος, λίγα λεπτά μετά την αρνητική ψήφο του ΓΑΠ, συνειδητοποιεί ότι βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο!


Το «Όχι» του Γ. Παπανδρέου στο άρθρο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, φαίνεται πώς ήταν το τελειωτικό χτύπημα στην ευαίσθητη ψυχική ισορροπία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων 

Χρειάστηκαν λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, για να αντιληφθεί ο Πάνος Καμμένος ότι πλέον βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο με τον πρώην πρωθυπουργό και να οδηγηθεί σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μόλις συνειδητοποίησε ότι ο «δοσίλογος» Γιώργος Παπανδρέου, ψήφισε εναντίον των τραπεζιτών, έσπασε. Αφού έχυσε ένα ποτήρι με νερό στο κεφάλι του, έσκισε το πουκάμισο που φορούσε, ενώ στη συνέχεια άρχισε να ρίχνει κεφαλιές στο έδρανο και να φωνάζει για αντιμνημονιακή προδοσία.
 

Αμέσως έσπευσαν κοντά στον Πάνο Καμμένο, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που προσπάθησαν μάταια να τον ηρεμήσουν.  Μάλιστα ο Τέρενς Κουίκ, δοκίμασε να του κάνει αέρα με ένα από τα μαντήλια που γράφουν «όχι» κάτω από το λογότυπο του κόμματος και τα οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χρησιμοποιούν κατά τις ψηφοφορίες – κίνηση που μάλλον έκανε χειρότερη την κατάσταση του Πάνου Καμμένου.
 

Τελικά, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απομακρύνθηκε εσπευσμένα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις συνέλθει, σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, με την κατηγορία της κομματικής δολιοφθοράς και της υφαρπαγής ψηφοφόρων!
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: