"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΝουΔοΑΡΙΣΤΕΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Ο νόμος Πατέλη και το τρένο-ψυχιατρείο

Στη δημόσια διαβούλευση πλέον αυτό που εμείς ονομάζουμε «νόμο Πατέλη», του γνωστού τεφαρικίου της ημετέρας κυβερνήσεως. Νόμος με τον οποίο επιβάλλεται ποσόστωση γυναικών 25% στα Δ.Σ. των εισηγμένων εταιριών.

Ο δε νόμος έχει έναν διπλόφαρδο όρο περί «πολυμορφίας», που ανοίγει τον δρόμο και για άλλες ποσοστώσεις, χάριν των 62 «φύλων», της θεωρίας του πολιτισμικού μαρξισμού, όπου βίτσια, περίεργα γούστα αλλά και ψυχικές διαταραχές ονομάζονται «φύλα», που σέρνουν ξοπίσω. 

Είναι μια αμαξοστοιχία-ψυχιατρείο, με ατμομηχανή το σύμφωνο συμβίωσης, και ακολουθούν ως βαγόνια ο ομόφυλος «γάμος», η υιοθεσία, οι ποσοστώσεις, με μια κλιμακούμενη ρατσιστική επίθεση στην παραδοσιακή, φυσιολογική οικογένεια, στον λευκό ετεροφυλόφιλο άνδρα και γυναίκα.

Σε άλλες χώρες, όπως στις ΗΠΑ, το μίσος, η επιθετικότητα και ο ολοκληρωτισμός του δικαιωματισμού έχουν πάει σε ανώτερη πίστα. Οι λευκοί, οι ετεροφυλόφιλοι, οι συντηρητικοί άνθρωποι γεννιούνται με το προπατορικό αμάρτημα απλά της… ύπαρξής τους. Οι νεομαρξιστές φτιάχνουν νέους εχθρούς με το ίδιο μίσος και εμπάθεια που είχαν για τους «ταξικούς εχθρούς». Δείτε την κακοποίηση της Ιστορίας, την επίθεση στις κλασικές σπουδές, στον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό, στον Χριστιανισμό, με μια ύποπτη ανοχή-υπόθαλψη του ισλαμικού επεκτατισμού και της παράνομης μετανάστευσης. Ό,τι συγκροτεί τον Δυτικό Ανθρωπο στοχοποιείται και βάλλεται ανελέητα. Τα σύγχρονα Τάγματα Εφόδου, η σύγχρονη Τσεκά, είναι οι μειοψηφικές ορθές των ψυχάκηδων δικαιωματιστών και η προπαγανδιστική φάλαγγα που τους συνοδεύει, μαζί με την πιο ξεπλυμένη και λερή τάξη ιντελιγκέντσηδων που είδε ποτέ ο κόσμος. Τόσο σάπιοι από την παρακμή, που μυρίζει πτωμαΐνη μηδενισμού κάθε τους λέξη.

Εμείς είμαστε κατά των ποσοστώσεων οποιουδήποτε είδους. Φαλκιδεύουν την υγιή άμιλλα, υπονομεύουν την κοινωνική κινητικότητα, βασικό στοιχείο προόδου μιας κοινωνίας.

Ο νόμος Πατέλη είναι από τα σκουπίδια που θα καταργήσουμε, μαζί με τον συνδικαλιστικό νόμο του ΠΑΣΟΚ του 1982, που δημιούργησε όλον αυτόν τον συρφετό τεμπελχανάδων, ποινικές ρυθμίσεις τύπου Παρασκευόπουλου, άδειες σε τρομοκράτες και πολλά άλλα. Έχει να πέσει κατεδάφιση σε πολλά ρυπαρά ερείπια, εστίες κοινωνικής και οικονομικής μόλυνσης.

Ετοιμαστείτε και για άλλες ποσοστώσεις στο πλαίσιο της «πολυμορφίας» του τρένου-ψυχιατρείου του δικαιωματισμού. Στο 25% των γυναικών θα προστεθούν και άλλα «φύλα».

Ο Μπάμπης, που κάνει την Καλόγρια, θα έχει κι αυτός την ευκαιρία του. Βαρετοί ετεροφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες θα πάρουν άκυρο, ώστε ο Μπάμπης, ένα πολυερωτικά παρδαλό καγκουρό, δύο που νιώθουν φέτος άντρες, του χρόνου ντεμί σεζόν και του αντιχρόνου νύφες της παντρειάς θα έχουν και αυτές, αυτοί, αυτά θέση στα Δ.Σ. και αλλού, εξοβελίζοντας βαρετούς συνηθισμένους ανθρώπους, που δεν μπήγουν φτερά στον Σπύρο τους για να βγουν σε παρελάσεις πασαλειμμένοι με γκλίτερ και στρας.

Περιμένω τις πρώτες φωνές που θα απαιτήσουν ποινικοποίηση της κανονικότητας, να τιμωρούνται οι… απαραβίαστοι άντρες και οι γυναίκες που παραμένουν εξοργιστικά προσανατολισμένες στο μόνο άλλο φύλο που αναγνωρίζουν.

Πρόκειται για μια νέα δικτατορία, που αρχικά φαίνεται φαιδρή, προκαλώντας θυμηδία, όμως...

 

 αποδεικνύεται πως μόνο αστεία δεν είναι, αφού είναι επιβολή του παραλόγου στο λογικό, του ψεύδους στην αλήθεια, των ψυχικών αποκλίσεων στην κανονικότητα. 

Θύμα της είναι το πρόσωπο του ανθρώπου, οι ελευθερίες μας, ο πολιτισμός μας. Και, φυσικά, αυτός ο αριστερόστροφος φασισμός θα προκαλέσει σκληρή αντίδραση και απαίτηση για επανασυντηρητικοποίηση της κοινωνίας ή, μάλλον, ορθότερα, απαίτηση να έρθει η κοινωνία στα λογικά της και να ξεκαβαλικέψουν από τον σβέρκο μας οι σαλεμένοι ιεχωβάδες, που με τόσο φανατισμό κηρύσσουν πόλεμο στη λογική, στη φύση και την αληθινή δημοκρατία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: