"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΨΩΝΑΡΟ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΟ-ΞΕΦΤΙΛΑΡΟ-ΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Τα Νεκροταφεία στην Ελλάδα είναι γεμάτα από Καταξιωμένους (Όποιος βγαινει στις τηλεορασεις Καταξιωνεται)

 

ΑΡΘΡΟ - ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

  

Τα Νεκροταφεία στην Ελλάδα είναι γεμάτα από Καταξιωμένους, όπως θα έλεγε και ο Τσώρτσιλ. Είμαστε η Χώρα των Καταξιωμένων. Όποιος βγαίνει στις τηλεοράσεις ή έχει πρόσβαση στα ΜΜΕ είναι Καταξιώνεται.  

Kατά κάποιο τρόπο υπάρχει μια βαριά βιομηχανία παραγωγής Καταξιωμένων.

Καθαγιάζεται στη τηλεοπτική κολυμβήθρα. 

Πάρτε παράδειγμα τους Καταξιωμένους δημοσιογράφους. Κάθε χρόνο βραβεύονται τόσοι Καταξιωμένοι στο όνομα του συγχωρεμένου Μπότση. Άμα σου παραδώσει μάλιστα το βραβείο ένας τιτάνας του πνεύματος όπως ο Πάκης καταξιώνεσαι διπλά.  

Και καλά αυτοί που τα δίνουν, εκείνοι που τα παίρνουν δεν ντρέπονται;

Αλλά εδώ δεν ντρεπόταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού να κάνει χειραψίες με το “βρώμικα” χέρια του, θα ντραπούν οι δημοσιογράφοι που βραβεύονται; Οι μανατζαρέοι που παίρνουν κάθε τόσο τα πληρωμένα τους βραβεία από τα χορηγούμενα τσιράκια τους;  

Κάποια ψώνια επιχειρηματίες που έχουν βουτήξει κι αυτή στο βούρκο της δημοσιότητας και τη ψώνισαν ώστε να φθάνουν στο σημείο να καταδέχονται να μπαίνουν σε διάφορες λίστες του στυλ οι 10 πιο πετυχημένοι σατυροβαρκάρηδες του 2020 και πάει λέγοντας.

Άμα πετάξεις πέτρα στην Ελλάδα θα πετύχεις καταξιωμένο δημοσιογράφο, ηθοποιό, σκηνοθέτη, μανατζαρέο, τραπεζίτη (χρεοκοημένης τράπεζας), συγγραφέα, επιχειρηματία και πάει λέγοντας.

Όλα τα Καταξιωμένα νούμερα συγκεντρώθηκαν εδώ στη χώρα των 10 εκατομμυρίων.

Ισως η μεγαλύτερη τρολιά στο σύστημα των Καταξιωμένων να την έκανε ο εφοπλιστής Μαρινάκης ο οποίος έγινε Καταξιωμένος στιχουργός.

Στο μεταξύ οι Καταξιωμένοι με ένα μαγικό τρόπο βρίσκονται συνέχεια μεταξύ τους σε ένα διηνεκές κωλομπαριλίκι στο εγχώριο κωλομπαριστάν.

Ως εκ τούτου είναι κάπως δυσνόητο πως 30 χρόνια η συμμορία των εγχώριων Καταξιωμένων δεν γνώριζε τα έργα του παιδεραστή-βιαστή Λιγνάδη. Ούτε καν οι κολλητοί του φίλοι, ούτε οι συντάκτριες της Καθημερινής και των λοιπών ΜΜΕ, εβδομαδιαίων free press, κλπ,  που έπλεκαν κάθε τόσο ύμνους τόσο στον ίδιο όσο και στον Μαρκουλάκη. Ούτε καν οι πρώην γκόμενες (εκτός από μία), σύζυγοι, γκόμενοι, κλπ.

Κανείς από όλο αυτό το στρατό των Καταξιωμένων δεν γνώριζε τα Σόδομα και Γόμορα του Φασμπίντερ του Μεταξουργείου.

Κανείς Καταξιωμένος δεν είχε ακούσει τίποτε 30 χρόνια τώρα
.  

Ή μήπως ...

 

ήταν ακριβώς αυτό το “Μυστικό” που αποτέλεσε διαβατήριο της ανόδου του Λιγνάδη και των ομοίων του;

Μήπως είναι το Ένοχο Μυστικό των Παιδεραστών που υπάρχουν σε όλα τα ευαίσθητα πόστα του κράτους, των θεσμών, της Κοινωνίας;

Μήπως οι Παιδεραστές που εντρυφούν σε όλα τα κόμματα είναι αυτοί που άπλωναν τόσα χρόνια ένα δίχτυ προστασίας στο Καταξιωμένο τέκνο Λιγνάδη;

Πως είναι δυνατόν σε ένα κράτος που δεν μένει τίποτε κρυφό, κανείς να μην γνώριζε για το ρόλο του παιδεραστή-βιαστή Λιγνάδη;

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: