"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ: Death by vaccination!

 

Toυ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

Αναφορές από τη Νορβηγία δείχνουν ότι τουλάχιστον 23 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μετά τον εμβολιασμό τους με το προϊόν των Pfizer / BioNTech.
 

Διά στόματος δρ. Στάιναρ Μάντσεν, η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων σχολιάζει: «δεν βλέπουμε κάτι ανησυχητικό σ’ αυτά τα στοιχεία. Όλοι οι θάνατοι είναι σε ηλικιωμένους και αδύναμους ανθρώπους με υποκείμενες ασθένειες».
 

Σύμφωνα με δήλωση του Νορβηγικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας «όταν πρόκειται για ανθρώπους με βεβαρυμένη υγεία, ακόμη και σχετικά ήπιες παρενέργειες του εμβολίου μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες. Για όσους πάλι το προσδόκιμο ζωής είναι ήδη μικρό, το όφελος του εμβολίου είναι οριακό ή και αμελητέο».
 

Κατά τ’ άλλα, ο λόγος για τον οποίο επιβάλλονται μέτρα καταστροφικά της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι η προστασία “του παππού και της γιαγιάς” που, πρώτοι, …προνομιακά, λαμβάνουν την ειδοποίηση για το σωτήριο εμβόλιο.

10 άτομα στην Γερμανία πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό, με την επικεφαλής του  Ινστιτούτου «Paul Ehrlich» για την ασφάλεια φαρμακευτικών προϊόντων, Μπριζίτ Κέλερ-Στανισλάφσκι να ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει έρευνα.  Σύμφωνα με την ειδικό, οι νεκροί ήταν ηλικίας 79 έως 93 ετών, όλοι με υποκείμενα νοσήματα. Ο χρόνος μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου κυμάνθηκε από κάποιες ώρες έως τέσσερις ημέρες.
 

«Μιλάμε για ασθενείς σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλές ασθένειες, οι οποίοι λάμβαναν θεραπεία. Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα, υποθέτουμε ότι πέθαναν από τις κύριες ασθένειές τους, που συνέπεσαν με τον εμβολιασμό» δήλωσε η Κέλερ-Στανισλάφσκι.
 

Υποθέτω η ειδικός, όπως όλοι σχεδόν οι συνάδελφοί της, αποφεύγει να βγάλει το αντίστοιχο συμπέρασμα, όταν πεθαίνουν άνθρωποι, οι κύριες ασθένειες των οποίων …συμπίπτουν με τον coronavirus.  

Εκεί...

 

 οι νεκροί καταγράφονται de facto ως “απώλειες covid”.



Δεν υπάρχουν σχόλια: