"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚA ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΝουΔοΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Πιστεύει σήμερα κανένας σας πως η πλαδαρή, άνευρη, φοβική ΝΔ υπάρχει περίπτωση να επιβάλει ποτέ τον νόμο και την τάξη στη χώρα, αν αυτό προϋποθέτει την σύγκρουσή της με τις δυνάμεις της παρακμής, των οποίων τους αγώνες... τιμάει; Η απάντηση βρίσκεται σ΄αυτή τη φωτογραφία!


Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Δεν ξέρω πόσοι εκτός ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ το γνωρίζετε, αλλά η επίσημη εισήγησή μου στην Εθνική Επιτροπή του κόμματός μας, για τις εθνικές εκλογές του 2019, ήταν να μην πάρουμε μέρος και να ψηφίσουμε όλοι ΝΔ για να είναι το στραπάτσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. 

Είχα πει πως το ίδιο πράγμα θα σκεφθούν πολλοί φιλελεύθεροι άρα τα ποσοστά μας θα ήταν μικρά.  

Εξήγησα ταυτόχρονα πως δεν πιστεύω ότι η ΝΔ θα κάνει βαθειές τομές και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, ούτε πρόκειται να τα βάλει με τις μεγάλες πληγές της χώρας: τον κρατικό συνδικαλισμό και την αριστερά. 

Η Εθνική Επιτροπή ΑΠΕΡΡΙΨΕ την εισήγησή μου (για να δείτε τι σημαίνει εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες σε ένα κόμμα) και μου ανέθεσε να τραβήξω το κάρο της προεκλογικής εκστρατείας μας, έστω για την τιμή των όπλων, γνωρίζοντας πως σε συνθήκες τεράστιας πόλωσης το ποσοστό μας θα ήταν μικρό. Το οποίο και έκανα, θέλω να πιστεύω, με ζήλο και αυταπάρνηση. (Το 3% περίπου που πήραμε στην Περιφέρεια Αττικής δείχνει ότι η δυναμική μας είναι πολύ μεγαλύτερη.)

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; 

Διότι απευθύνομαι σε όσους είχαν την ίδια με εμένα αποστροφή στη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ και σκέφτηκαν (εκείνοι μέχρι τις κάλπες) με τον ίδιο τρόπο.  

 

Πιστεύει σήμερα κανένας σας πως η πλαδαρή, άνευρη, φοβική ΝΔ υπάρχει περίπτωση να επιβάλει ποτέ τον νόμο και την τάξη στη χώρα, αν αυτό προϋποθέτει την σύγκρουσή της με τις δυνάμεις της παρακμής, των οποίων τους αγώνες... τιμάει;

Η απάντηση...

 

 βρίσκεται σ΄αυτή τη φωτογραφία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: